#تغذیه
# تابستان
بهترین خورد و خوراک در تابستان:
سوپ #جو و آش جو به دلیل خنک بودن از بهترین غذاها برای #رفع_عطش و حرارت بدن در فصل گرماست.
مصرف #شیر و دوغ و آب کافی نیز برای رفع کمآبی بدن و افزایش حجم خون و پیشگیری از #سرگیجه و #سردرد توصیه میشود.
در تابستان به واسطه تبخیر آب بدن، خون غلیظ میشود و کاهش حجم پیدا میکند و بر این اساس، خون رسانی و اکسیژن رسانی به #مغز مختل میشود و سبب بروز سرگیجه، سردرد و در برخی موارد غش میشود.
در میان میوهها و آب آنها انواعی که ترش و شیریناند، همچون آب زرشک، شاهتوت، تمشک، سیب ترش، آلبالو، گوجه سبز، انار، شوید، هلو، زردآلو و هندوانه بسیار مفیدند.
@soroshesalamati
توصیه های مهم پزشکی در فصل تابستان
در یک وعده ،بیش از یک نوع میوه
میل نکنید.
مصرف میوه های ترش
برای افرادی که #ضعف اعصاب و مشکلات روحی دارند،
مناسب نیست .
هندوانه
خیار
طالبی ، به تنهایی می توانند آلرژی زا باشند، لذا افراد دچار #نزله و #آلرژی باید از مصرف طالبی اجتناب کرده و خیار و هندوانه را نیز به صورت آبگیری شده همراه شکر یا #سکنجبین میل نمایند.
نوشیدن آب
پس از خوردن میوه های تابستانی به خصوص هندوانه
خربزه و انگور
بسیار مضر است .
سلامت و تندرست باشید
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
@drmmohebbi