منشاء سردردهای ماه رمضان چیست؟
سردردهای بعد از افطار، نتیجه مصرف مواد غذایی حجیم نظیر برنج، گوشت، مرغ، نان و سیبزمینی است.
روزهداران باید از خوردن غذای اصلی بلافاصله پس از افطار خودداری کنند و روزه خود را با آب جوش، شیر گرم، خرما، عسل و مواد غذایی مشابه، افطار و حداقل نیم ساعت بعد از آن، غذای اصلی را میل کنند.
مصرف چای زیاد در وعده سحر توصیه نمی شود چون دفع ادرار را زیاد می کندو منجر به ضعف شدید تا قبل از افطاری و بهتر است مصرف چای در طول ساعات افطار تا سحر باشد.
@Mezajshenasi12