#بادام
دارای انواع مختلفی میباشد که بهترینش به قدری پوست نازک است که با دست شکسته و جدا میگردد و آن را بادام کاغذی مینامند.
طبیعت آن گرم و تر است.
بادام با شکر غذائیت زیادی دارد، چاق کننده است
افزایش دهنده منی است.
سبب تسکین حدت ادرار میشود.
نرم کننده شکم است.
مصلح آن مصطکی است.
باز کننده انسداد
تقویت کننده مغز، قلب، کبد و چشم
بو داده آن قابض است.
بادام در کاهش کلسترول خون نقش دارد و از اکسیداسیون لیپیدها جلوگیری مینماید. مصرف بادام در حفظ عملکرد مغزی بیماران دچار آلزایمر مفید است.
مصرف زیاد آن برای معده های سرد و مرطوب مضر است (برای معده های سرد و تر سنگین است و به کندی هضم می شود).
@tebiranii *