آخرین مطلب

بارداری و تغذیه های مناسب بر مبنای طب سنتی

دوران بارداری یکی از مقاطع زندگی بانوان است که معمولا مراعات و پرهیزات خاص خود را میطلبد. بسیاری از این رفتارها عملی و بسیاری دیگر مربوط به تغذیه مادران است.
در این پست مجله اینترنتی طبایع بر آن شدیم تا با لیست کردن توصیه های طب سنتی درباره موضوعات تغذیه ای کمکی در راستای دوران بارداری بهتر به شما کرده باشیم.

توصیه های تغذیه برای دوران بارداری

مقدار غذای مادر باردار متوسط باشد تا به راحتی توسط گوارش هضم شود.از خوردن غذای زیاد در یک وعده و کلا پرخوری دوری کند. پرهیز از گرسنه ماندن خانم باردار مدنظر اطبای طب سنتی بوده است.

از مصرف نوشیدنی‌های الکلی، قهوه و چای پرهیز شود.

افراط در خوردن آب برای زن باردار مضر است.

عدم مصرف سرکه و موادی که طبع خیلی سرد یا خیلی گرم دارند مطرح شده است؛ توصیه می‌شود ادویه‌های تند و تلخ، زیتون خام و فلفل و دارفلفل استفاده نشوند.

مصرف گل بنفشه و خطمی در بارداری ممنوع است.

از مواد قاعده آور مثل کنجد و نخود و لوبیا به میزان زیاد استفاده نشود.

مصرف سکنجبین ساده در طب ایرانی در بارداران توصیه شده است.

غذای مناسب نان پاک و سالم و سوپ کمی چرب است، تا به‌واسطه این سوپ از یبوست پیشگیری شود.

تخم مرغ عسلی نیم بند از غذاهایی است که خون خوب تولید می‌کند و مصرف آن به این افراد توصیه می‌شود.

https://emag.tabaye.ir/2019/02/17/9-توصیه-تغذیه‌ای-برای-مادران-در-دوران-ب/