اهمیت بسیار بالای آش_ها در سلامت انسان
براندازی آش ها در ایران یک طرح استعماری بوده است یک پزشک غربی در کتاب خود بعداز نام بردن از انواع آشی که مردم در تبریز می پخته و تناول می کردند نام می برد، می گوید تا زمانی که مردم از این آش ها استفاده می کنند بیمار نخواهند شد.
با خوردن آش و سوپ معده هیچ وقت آسیب نمی بیند و بدن همیشه با نشاط و قوی خواهد بود.
کسی که آشیا سوپ می خورد دیگر آب زیاد نمیخورد چون آب از طریق آش ،سوپ به بدن تزریق شده است و غذا به سرعت جذب بدن شده و هضم های چهار گانه نیز با سرعت انجام می شود.
امروز نیازه مادران خانواده آش وسوپ را جزو غذاهای اصلی خانواده قرار بدهند
ایرانیان در گذشته بالای ۲۰۰نوع آش وسوپ داشتند که نسبت به فصلها و….استفاده میکردند
@mf_eslami
✿●•۰▬▬▬▬▬▬
////////////////////////////////////////////
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: طرز تهیه #آش مخصوص #سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و هر نوع #آنفولانزا
مقداری مساوی از زردک، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید، پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه نمایید.
این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده و دفع کننده مخاط سیستم تنفسی است.
جالب است بدانید:
در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می کند.
تذکر :
– بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه چند حبه سیر نیز استفاده نمایید.
– در مواقعی که تب وجود ندارد می توان یکتکه ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد.
– گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می توانید تهیه نمایید.
برگرفته از:
ravazadeh.com
کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
sapp.ir/ravazadeh
http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw