آخرین مطلب

آش جات مخصوص سرماخوردگی و آنفولانزا و تنگی و عفونتی تنفسی بر مبنای طب سنتی

🔹 اهمیت بسیار بالای آش_ها در سلامت انسان

🔸براندازی آش ها در ایران یک طرح استعماری بوده است یک پزشک غربی در کتاب خود بعداز نام بردن از انواع آشی که مردم در تبریز می پخته و تناول می کردند نام می برد، می گوید تا زمانی که مردم از این آش ها استفاده می کنند بیمار نخواهند شد.
با خوردن آش و سوپ معده هیچ وقت آسیب نمی بیند و بدن همیشه با نشاط و قوی خواهد بود.
کسی که آشیا سوپ می خورد دیگر آب زیاد نمیخورد چون آب از طریق آش ،سوپ به بدن تزریق شده است و غذا به سرعت جذب بدن شده و هضم های چهار گانه نیز با سرعت انجام می شود.
امروز نیازه مادران خانواده آش وسوپ را جزو غذاهای اصلی خانواده قرار بدهند

✔️ایرانیان در گذشته بالای ۲۰۰نوع آش وسوپ داشتند که نسبت به فصلها و….استفاده میکردند

@mf_eslami
✿●•۰▬▬▬▬▬▬

////////////////////////////////////////////

کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
🖍🖍🖍🖍 طرز تهیه #آش مخصوص #سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و هر نوع #آنفولانزا 🍲

✅ مقداری مساوی از زردک، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید، پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه نمایید.

💥این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده و دفع کننده مخاط سیستم تنفسی است.

📍جالب است بدانید:
در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می کند.

⚠️ تذکر :
– بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه چند حبه سیر نیز استفاده نمایید.
– در مواقعی که تب وجود ندارد می توان یک‌تکه ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد.
– گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می توانید تهیه نمایید.

🎯 برگرفته از:  🌐 ravazadeh.com✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده🆔 sapp.ir/ravazadeh

➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw🍲