آخرین مطلب

دیابت و یا قندخون و روشهای درمانی آن بر مبنای طب سنتی

?درمان دیابت(مرض قند)?

?دکتر محمد دریایی?

?✍به اندازه یک لیوان سیاهدانه اسیاب شده+نصف لیوان از بذر تره تیزک(شاهی)+یک لیوان انار اسیاب شده (که پس از خشک کردن ان بدست می اید)+یک لیوان از ریشه ی کلم اسیاب شده که بعد از خشک کردن کلم بدست می اید.

?✍اقلام فوق را با هم خوب مخلوط کرده و نصف قاشق از مخلوط بدست امده باید حداقل نیم ساعت قبل از غذا میل شود برای کاستن از تلخی این معجون میتوان نصف قاشق از عسل خالص به ان اضافه کرده میل نموده استفاده از ان معجون را تقریبا به مدت یک ماه میتوان ادامه داد.

?✍برای کاهش قند خون در بیماران مبتلا به بیماری قند،مقدار ۲۰ گرم برگ درخت گردو را در یک لیتر اب جوش بریزید و به مدت ۵ دقیقه دم کنید و از این دم کرده روزی سه تا چهار فنجان به بیمار بدهید قند خون را کاهش میدهد.

?درمان دیابت(مرض قند)?

?استاد جمشید خدادای?

 ?عوامل ایجاد این بیماری?

۱⃣حرص خوردن و عصبی شدن

۲⃣یبوست مزاج در این بیماران عموماً وجود دارد.

۳⃣استفاده از چای و لبنیات و فرآورده های حیوانی به مقدار زیاد.

۴⃣نداشتن تحرک و خمودگی و کسالت در زندگی روزمره.

۵⃣استفاده از مایعات و ماست هنگام صرف غذاهای روزانه?

۶⃣زمینه ژنتیک که در این نوع بیماران خانوادگی است و به بعضی از غذاها حساسیت دارند و با مصرف این نوع مواد غذایی دچار بیماری دیابت می شوند.

 ?توصیه های درمانی?

از غذاهای ممنوع بپرهیزند

۲-از عصبی شدن و حرص خوردن جداً پرهیز نمایند

۳-از داشتن یبوست مزاج که مخرب اعصاب و روان است جداً خودداری کنند.

۴-روزانه ۶ لیوان آب خنک بنوشند، نیم ساعت قبل و دو ونیم ساعت بعد از غذای روزانه

۵-هفته ای ۲ روز از سیرابی و شیردان گوسفند(پانکراس) استفاده کنند. شیردان گوسفند? در واقع پانکراس گوسفند بوده و مملو از انسولین حیوانی است.لوبیای چشم بلبلی نیز دارای انسولین گیاهی? است.

بیماران دیابتی می توانند خوراک لوبیا چشم بلبلی را برای صبحانه یا شام با لیمو ترش تازه? و روغن زیتون بکر میل کنند.

۶-هفته ای ۲ روز سوپ جو همراه با یک عدد پاچه گوسفند ?و هویج و سبزیجاتی مانند: گشنیز، اسفناج و ۲ قاشق غذا خوری زرشک پلویی و ۱۰ عدد آلو بخارا را میل کنند.هنگام میل کردن نیز لیمو ترش تازه و روغن زیتون را به سوپ بیفزایند?

۷-هفته ای ۲ روز خوراک آلو اسفناج با قارچ صدفی، با یک عدد پیاز و ۲۰ عددآلو بخارا و کمی فلفل و زردچوبه و مقداری روغن زیتون یا کنجد را به مواد اضافه کرده، اجازه دهید تا بخار پز شود؛ سپس با یک تکه نان جو میل کنند.

بقیه روزها از خوراک سبزیجات بخارپز با لیمو ترش تازه و روغن زیتون و یا روغن کنجد استفاده شود.

۸-برای صبحانه از سیب و خیار و کاهو استفاده کنند?

۹-بیماران دیابتی روزانه یک قاشق مرباخوری عسل? کنار یا سدر استفاده کنند که بهتر است به صورت شربت با لیمو ترش? تازه و یخ میل شود. بیماران دیابتی به محض استفاده از این رژیم غذایی، می توانند هنگام تزریق انسولین قند خون خود را کم کنند و یا زیر نظر پزشک خود اقدام به تنظیم انسولین تزریقی خود نمایند؛

۹-بیماران دیابتی می توانند از دم کرده دارچین☕️ به جای چای استفاده کنند که بسیار مفید است و شب ها برای شام از سبزیجات بخارپز شده با لیمو ترش تازه و روغن زیتون استفاده کنند.

۱۰٫بیماران دیابتی می توانند از هویج فرنگی پخته و کدو حلوایی بخارپز شده نیز استفاده کنند.

۱۱٫روزانه ۵ تا ۶ کیلومتر راه پیمایی کنند و تحرک ⛹داشته باشند.

۱۲٫سبزی خوردن بیماران دیابتی بهتر است که شنبلیله تازه باشد؛?

۱۳-از مصرف دخانیات به شدت پرهیز شود

?درمان دیابت(قندخون)?

?دکتر محمد باقری?

?کنترل دیابت?

?✍یک قاشق مرباخوری لب پر دارچین را در یک لیتر عرق شنبلیله و گزنه، دم کرده سه وعده ناشتا، هر وعده یک لیوان از این دم کرده را با یک قاشق مرباخوری مخلوطی از تخم شنبلیله و سیاهدانه میل کنید.?

توجه: مقدار تخم شنبلیله و سیاهدانه مساوی باشد.

?✍گزنه + دارچین + سیاهدانه + تخم شنبلیله + برگ درخت گردو + برگ شاهتوت + حنظل مواد فوق را به مقدار مساوی با هم مخلوط کرده، آسیاب کرده چون حنظل تلخ است آن ها را در داخل کپسول قرار داده تا «کپسول قند» به دست آید.

?✍اگر قند، شدید است یک کپسول صبح و یک کپسول شب و اگر قند شدید نیست یک کپسول ?در یک نوبت ( مثلاً شب) میل کنید.

توجه داشته باشید که در اثر استعمال این قرص ممکن است شکم، سروصدا داده و اسهال بشوید. هیچ جای نگرانی نیست. پس از گذشت یک هفته این حالت، مرتفع خواهد شد.

?درمان دیابت(قندخون)?

?آیت الله ضیایی?

?علل دیابت?

?✍دیابت یک اختلال در سوخت ‌و ساز (متابولیسم) بدن است که در آن یا انسولین به میزان کافی در بدن وجود ندارد، و یا انسولین موجود قادر نیست تا وظیفۀ خود را به درستی انجام دهد و در نتیجه به عِلّتِ وجود مقاومت در برابر آن، قند خون بالا می رود.

?علائم عمومی دیابت?

۱ـ پُر‌نوشی (که بدنبالش پُر ادراری اتّفاق بیفتد)۲ـ پُر‌ادراری، ۳ـ پُر‌خوری، ۴ـ پُر‌عَرَقی (عرق ریزش زیاد)

 ?مواردی که باید پرهیز شود?

۱ـ اسانس‌های شیمیایی (آبمیوه‌های شیمیایی، نوشابه‌‌های گازدار، بستنی‌های صنعتی و …)

۲ـ مواد قندی شیمیایی (قند، شکر، شیرینی‌جات قنادی ها و…).

۳ـ نان سفید، کیک و بیسکویت سفید، نان ساندویچی، برنج سفید، نخورید (لذا نان باید تنوری و برشته و به همراه سبوسش باشد؛ برنج و ماکارانی و کوکو سیب زمینی را نیز باید با شلتوک پودر شده بخورید).

۴ـ خُرما (اگر کسی قند خونش از ۲۰۰ بالاتر نیست، میتواند در ۲۴ ساعت ۲ تا ۳ عدد خرما بخورد).

۵ـ‌ به ‌پلاستیک دست ‌زدن ‌و در ظروف ‌پلاستیکی غذا‌ و آشامیدنی خوردن

۶ـ میوۀ موز (از میان میوه‌ها، موز قند و چربی اش بسیار بالا است).

۷ـ خوردن چربی‌های با ترانس‌بالا (روغن ‌جامد، موز، غذاهای پُر چرب، کیک‌خامه‌ای، خامه، سرشیر، کلّه پاچه، جگرسیاه، سرخ‌کردنی،تف دادنی، بو دادنی، ته دیگ)

۸ـ پرخوری و کم تحرکی

۹ـ آب بسیار سرد (به اصطلاح عرفی آب تَگَری)

۱۰ـ‌خواب بین‌الطّلوعین.(لذا بین‌الطلوعین نخوابید‌و نیم‌ساعت راه بروید)

۱۱ـ بیمار دیابتی کمتر از سه روز، با همسر حلالش مجامعت نکند،(بلکه هفته‌ای یک‌بار یا دو هفته یک‌بار مجامعت با همسر حلالش کند).

۱۲ـ خود إرضائی جنسی(استمناء در پسران و استشهاء در دختران) حرام است و گناه کبیره که بیماری می آورد (از جمله دیابت نوع ۲) لذا این گناه را انجام ندهد

?درمان دیابت?

بعد از پرهیز صحیح یا همزمان با آن، بایستی اقدام به کاهش قند خون کرد؛ لذا باید نگاه به سنّ بیمار و نوع مزاج و مقدار قند خون کرد و سپس به موارد ذیل عمل کرد

(تذکّر: چندین مورد از موارد ذیل را عمل فرمایید کافی است، لازم نیست به همۀ موارد کاهش قند خون عمل کنید):

۱ـ بهترین کاهش دهندۀ قند خون روزۀ شرعی گرفتن است.

۲ـ دوعدد بادام تلخ صبح ناشتا یا با غذا بخورید.

۳ـ کاهو (بدون سُس) به همراه غذا

۴ـ کرفس خام شب قبل از خواب

۵ـ روزی یک عدد کدو‌مسمّی به همراه پوستش

۶ـ زیتون خوراکیِ سِفت و شفّاف

۷ـ پیاده روی روزی ۳۰ دقیقه تا یک ساعت [صبح ناشتا (اوّل آفتاب) و شب بعد از شام].

۸ـ توت (مخصوصا توتِ خشک)، توت فرنگی، تمشک

۹ـ‌‌‌ شلغم(بشرطی کم‌کاری‌تیروئید نداشته‌باشد)

۱۰ـ میوۀ لوبیا (پیله) و پوست دانۀ لوبیا

۱۱ـ سیرِ خام،۱۲ـ پیازچه،۱۳ـ موسیر ۱۴ـ گلابی، گیلاس، زردک (هویج رسمی= هویج زرد)

۱۵ـ پیاز خام یک عدد متوسط در ۲۴ ساعت، یا جوشاندۀ پیاز گیاه سیر

۱۶ـ سبزی شبلیله و تخم آن، ۱۷ـ تُرب

۱۸ـ خیار بوته‌ای تازه (مغز آن به همراه تلخۀ آن) و تخم خیار

۱۹ـ خوردن یک عدد سیب ضرری برای دیابتی ندارد بلکه مفرّح قلب است و همچنین خوردن ترشی سیب

۲۰ـ در سرد مزاجان سبزی خُرفه بهتر جواب می دهد و وابستگی آنها را به أنسولین تزریقی را قطع می نماید.

۲۱ـ ریشه و برگ و گُلِ کاسنی

۲۲ـ عصارۀ ترتیزک یا شاهی آبی

۲۳ـ مَنّ= شَحمَه الأرض= قارچ خوراکی بیابانی= دُنبلان کوهی، بعنوان ناهار یا ریز مغذّی بخورید

۲۴ـ در سرد مزاجان دمکردۀ برگ گردو (هر بار ۷ گرم از برگ) و چهار پَرِ وسطِ مغز گردو برای کاهش قند خون مفید است و خوردن مغز گردو برای دیابتی مضرّ نیست

۲۵ـ در سرد مزاجان دمکردۀ گُل کلپوره و برگ آن و خوردن عرق کلپوره (بدون إسانس)، کاهش دهندۀ قویّ قندخون است

۲۶ـ گزنه یکی از بهترین داروهای کاهش دهندۀ قند خون است و خونساز است.

۲۷ـ کنگرِ فرنگی (حتّی در دیابتی که نارسایی کبدی دارد، و کم کاری تیروئید دارد)

۲۸ـ جوشاندۀ میوۀ آمله

۲۹ـ عنّاب+ آلوبخارا+ تمر هندی بدون نمک+ آلوچه، از هر کدام نیم کیلو، در ۲ کیلو آب خیسانده شود و دانه های آنها را بیرون بریزید سپس با هم مخلوط کرده، برای کاهش قند خون گرم مزاجان بسیار مفید است (سه فائدۀ دیگر نیز دارد مانند درمان یبوست و رقیق کنندۀ خون و ضدّ لختۀ خون)

۳۰ـ‌خوردن یک‌قاشق‌مربّاخوری پودرهستۀخرما

۳۱ـ تره فرنگی (به شرطی‌که بیماری تیروئید نداشته باشد)

۳۲ـ دمکردۀ برگ شاه توت،۳۳ـ جُو سیاه۳۴ـ علف هفت بند،۳۵ـ تُرشی سیب زمینی۳۶ـ مریم گُلی،۳۷ـ گُلِ قاصد ۳۸ـ گُل تلگرافی،۳۹ـ انگور.۴۰_جین سینگ

http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.skydt.TebeJame&ref=share

?درمان دیابت(مرض قند)?

?دکتر حسین روازاده?

?✍دمکرده یک قاشق چایخوری پودر پونه یا نعناع در یک لیوان ابجوش به مدت ۵ دقیقه و به صورت کم رنگ و شیرین کردن ان با قندهای طبیعی مثل عسل خالص،توت و مشتقات توت مثل شیره توت.

?✍مصرف نمک دریا و پرهیز،از چای و هرنوع شیرینی غیر طبیعی

?✍اصلاح تغذیه ،اب ،نمک ،روغن و ظروف مصرفی

?✍پرهیز از خوردن نان ها و شیرینی های تهیه شده از ارد سفید مثل نان شیرینی،های قنادی و نان لواش.

?درمان دیابت(مرض قند)?

?دکتر حسین خیراندیش?

 ?درمانی کلی?

?✍خوردن ترکیبی از پودر شنبلیله و گزنه ☘که داخل کپسول? ریخته و روزی سه بار صبح و ظهر و شب بعد از غذا میل شود.

?✍کاهش سردی ها و مصرف بیشتر خوراکهای با طبع گرم

?دیابت سرد?

?دیابت سرد دیابتی است که با استرس افزایش پیدا می کند و در زنان بیشتر است و معمولا افراد چاق وسفید پوست این دیابت را می گیرند.این افراد مستعد افت شدید قند هستند.این افراد به شدت شیرینی دوست دارند وبا افت قند عصبی می شوند.

?✍درمان:خوردن عسل ناشتا وشبانگاه وموردی داشتیم که دیابت سرد داشت وچهل روز عسل خورد ودیابت ۴۰۰ او به ۱۱۰ رسید.

?دیابت گرم?

 ?✍دیابت گرم که معمولا فرد به خوردن شیرینی تمایل ندارد که در ایران کم است.

?✍درمان:سرکه انگبین با مصرف به سین(میوه به را داخل سرکه پخته و تا له شود)مصرف یک قاشق غذاخوری صبح وشب از این به له شده.

http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.skydt.TebeJame&ref=share