استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه چیپس و پفک منجر به افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماریهای قلبی عروقی میشود. همچنین استفاده از روغنهایی که چندین بار برای سرخ کردن استفاده میشوند و غالبا بوی روغن سوخته و رنگ کدر و مات به محصول میدهند، از جمله خطرناکترین مواردی است که میتواند منجر به مسموم و سرطانزا شدن محصول خصوصا چیپس شود.
گرما دیدن شدید محصول طی فرآیند سرخ شدن منجر به ایجاد رادیکالهای آزاد پراکسید میشود.
این مواد زیانی شبیه به مواد شیمیایی موجود در دود سیگار دارند و سبب ابتلای افراد به سرطان ریه، سینه و مثانه میشود.
@antibioterorism
////////////////////////////////////////
🍏 چیپس
🍎 یکی از علتهای علاقه کودکان به چیپس صدایی است که زیر دندانهای خود میشنوند
✅ دست به کار شوید وبرای بچهها در خانه چیپس درست کنید👇
🍎 اول سیب را به ورقههای نازک برش دهید و در سینی پهن کنید و روی بخاری یا شوفاژ بگذارید تا آرام آرام خشک شود
🍏 با توجه به مزاج کودکتان روی این چیپسهای قشنگ، دارچین یا شکر سرخ یا قهوه ای بریزید
🍏 این چیپسهای خوشمزه سرشار از فیبر هستند، ملین هستند و یبوست اطفال را برطرف میکنند
نوووش جان
___
🌱 Https://eitaa.com/joinchat/3593142274Cc081ae44c5 🌾