ماست را با این موارد مصرف کنید:
طبیعت ماست، سرد و تر بوده و اسید لاکتیک موجود در آن، در صورت عدم رعایت برخی موارد، میتواند خطراتی را بهدنبال داشته باشد.
برای کم کردن عوارض جانبی مصرف ماست معمولی، آن را حتماً با نمک و مصلحات آن مانند نعنا، آویشن، زنیان، موسیر، پونه، کاکوتی، گل محمدی مصرف کنید.
@soroshesalamati
/////////////////////////////////////////
چه نوع دانه های گیاهی را میتوانیم با لبنیات آمیخته کنیم؟ به طور مثال برخی زیره به پنیر میزنند و مصرف میکنند.
دکتر خیراندیش
زمان قدیم دانه مرسومی که با ماست و پنیر مخلوط میکردند سیاه دانه است. سیاه دانه جزو دانه هایی است که حکما و مادربزرگ ها همیشه به روش های مختلفی به خورد مردم دادند.
طبیعت سیاه دانه گرم است و یک ویژگی آنتی بیوتیک خیلی قوی دارد خوب است.
سیاه دانه را داخل نمکدانی که دارای سوراخ های بزرگتر است در سر سفره وجود داشته باشد و بهتر است با پنیر ماست و یا برخی غذاهای سرد مزاج مصرف شود.
˼
♡› @tebiranii ⸀˼
////////////////////////////////////////
خواص ماست طبیعی غیرپاستوریزه از کتاب تغذیه دکتر کردافشاری
مزاج :سرد وتر
مصلحات:
زنیان
نعناع
آویشن
سیر
کاکوتی
زیتون
سیاه دانه
پونه.
خواص:
مرطوب کننده
اشتها آور
چاق کننده
تقویت کننده نیروی جنسی گرم مزاجان بوده و در برطرف کردن تشنگی موثر است.
غذائیت آن از دوغ بیشتر است.
ماست دیرهضم بوده، برای سردمزاجان و کسانی که معده سرد دارند مضر می باشد.
خوردن آن با اطریفل جهت تقویت معده و با برنج یا آرد بو داده، برای اسهال گرم مفید است.
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید