آخرین مطلب

ماست خوری و مصلحات آن بر مبنای طب سنتی

📚📚📚📚‍ ❌ماست را با این موارد مصرف کنید:

▪️طبیعت ماست، سرد و تر بوده و اسید لاکتیک موجود در آن، در صورت عدم رعایت برخی موارد، می‌تواند خطراتی را به‌دنبال داشته باشد.

✍️برای کم کردن عوارض جانبی مصرف ماست معمولی، آن را حتماً با نمک و مصلحات آن مانند نعنا، آویشن، زنیان، موسیر، پونه، کاکوتی، گل محمدی مصرف کنید.
@soroshesalamati

/////////////////////////////////////////

چه نوع دانه های گیاهی را می‌توانیم با لبنیات آمیخته کنیم؟ به طور مثال برخی زیره به پنیر می‌زنند و مصرف می‌کنند.
دکتر خیراندیش
زمان قدیم دانه مرسومی که با ماست و پنیر مخلوط می‌کردند سیاه دانه است. سیاه دانه جزو دانه هایی است که حکما و مادربزرگ ها همیشه به روش های مختلفی به خورد مردم دادند.
طبیعت سیاه دانه گرم است و یک ویژگی آنتی بیوتیک خیلی قوی دارد خوب است.
سیاه دانه را داخل نمکدانی که دارای سوراخ های بزرگتر است در سر سفره وجود داشته باشد و بهتر است با پنیر ماست و یا برخی غذاهای سرد مزاج مصرف شود.
🍓🌱˼
♡› @tebiranii ⸀🧁˼

////////////////////////////////////////

👈خواص ماست طبیعی غیرپاستوریزه  از کتاب تغذیه دکتر کردافشاری

⬅️مزاج :سرد وتر

👈🏻مصلحات:

🔹 زنیان
🔹نعناع
🔹 آویشن
🔹 سیر
🔹کاکوتی
🔹 زیتون
🔹 سیاه دانه
🔹 پونه.

✅خواص:

🔸مرطوب کننده
🔸 اشتها آور
🔸 چاق کننده
🔸تقویت کننده نیروی جنسی گرم مزاجان بوده و در برطرف کردن تشنگی موثر است.

✅غذائیت آن از دوغ بیشتر است.

👈🏻ماست دیرهضم بوده، برای سردمزاجان و کسانی که معده سرد دارند مضر می باشد.

⬅️ خوردن آن با اطریفل جهت تقویت معده و با برنج یا آرد بو داده، برای اسهال گرم مفید است.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید