آخرین مطلب

فشار خون و روشهای کاهش ان بر مبنای طب سنتی

فشار خون :
فشار خون بر اثر ورود کالری بیش از حد نیاز بدن از مواد غذایی سالم ، طبیعی و مقوی

۱۲ ۰ وعده های دیگر را به مصرف سالاد ( شامل : سبزیجات خام و پخته همراه با پودر جوانه جو ، سبوس گندم ، سبوس برنج ، روغن زیتون ارگانیک ، سرکه سیب و سبزیجات خشک ) و مصرف سیب خام با پوست اختصاص دهند.
۱۳. در این افراد مصرف برنج با حبوبات بهتر از نان است بخصوص اگر برنج همراه با سبوس برنج ، پودر جوانه جو ، سیر فراوان ، مقداری حبوبات و سبزیجات ، همراه با کمی مخلوط روغن زیتون ارگانیک و سرکه طبیعی ، بدون نمک طبخ شود و به میزان اندک مصرف شود.
۱۴ . در هنگام افزایش فشار خون جرعه جرعه نوشیدن یک لیوان آب ساده به شما کمک می کند.
۱۵ . مصرف مرکبات به خصوص گریپ فروت مفید است.
۱۶ . دم کرده زرشک و آب زرشک بدون نمک سبب کاهش فشار خون می شود.
۱۷ . مصرف سکنجبین ، سرکه انگبین ، سرکه شیره ، سرکه و روغن زیتون ارگانیک و همچنین آبلیمو ترش سودمند است.
۱۸ . مصرف نان با آرد جو کامل و با پودر جوانه جو مفید است .
۱۹ . مصرف لبنیات به خصوص ماست و دوغ بی نمک و آب ماست بسیار سودمند است .
۲۰ ۰ دم کرده سبوس برنج سبب کاهش فشار خون و قند خون می شود .
۲۱ . عرق کاسنی و اسفرزه سبب کاهش فشار خون می شود.
۲۲ . غذاهای آبکی مثل سوپ ساده با جو کامل یا پودر جوانه جو و سبزیجاتی شامل برگ چغندر و گشنیز ، سبوس فراوان ، سیر ، مقداری روغن زیتون ارگانیک و سرکه سیب طبیعی توصیه می شود. از استاد کیوانی

الحمدلله علی ما هدانا