آخرین مطلب

ازگیل و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

🔴🔴🔴خواص ازگیل ژاپنی :
🔵هضم کننده غذا
🔵اشتها آور
🔵برطرف کننده جوش صورت

🔵تصفیه کننده خون
🔴🔴🔴کارگروه تخصصى سینوهه @sinohehsamdaliri
https://telegram.me/joinchat/BKhPMj4Og8U5gXdl7IcyQw

///////////////////////////////////////

🔰 ازگیل ؛ خوشمزه پرخاصیت

🔹ازگیل از میوه های کهن این سرزمین است که از سال هایی بسیار دور در این مرز و بوم در مناطقی مانند گیلان، مازندران و بخش های مرتفع قزوین رویش داشته و با نام هایی مانند کونوس، کنوس و کندس هم شناخته می شود.

🔸این قهوه ای خوش طعم، از میوه های مطلوب معده است، به ویژه اگر در مصرفش زیاده روی نشود و هنگام و بلافاصله بعد از آن، آب نوشیده نشود!

🔹حاوی مقادیر قابل توجه پتاسیم، کلسیم، فسفر و منیزیوم است و به همین سبب در تنظیم فشارخون کمک کننده است.

🔸همچنین به دلیل آهن موجود در آن، از میوه های سودمند برای افراد مبتلا به کم خونی می باشد.

🔹ویتامین های این کوچک پرخاصیت، مانند ویتامین ث، ویتامین آ و ویتامین ب، در بهبود عملکرد سیستم ایمنی، قدرت بینایی و فعالیت های مغز مفید است.

🔸بسیار مناسب کودکان است و در تامین مواد معدنی مورد نیاز رشد و تقویت اشتهایشان موثر می باشد.

🔹رب ازگیل، از فرآورده های خوشمزه آن و البته از چاشنی های غذایی لذیذیست که برای چهارفصل می ماند!

⚠️نکته مهم:

❌مصرف بیش از حد آن افراد را مستعد یبوست خواهد کرد.
❌این میوه در افراد مبتلا به نارسایی کلیوی به دلیل پتاسیم بالا احتیاط مصرف دارد.

🖋 دکتر نرگس گرجی ( متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈