آخرین مطلب

سیستم ایمنی بدن و روش آن

📚📚📚📚تقویت سیستم ایمنی برای پیشگیری و مقابله از رشد بیماریهای سخت ویروسی و میکروبی
بدن من و شما دارای چهارهیئت رئیسه بنام مغز + قلب + کبد + مجاری ادراری است بایستی نظارت مستمر برسلامت آنها فقط برمبنای تغذیه ایرانی انجام شود
مصادیق تقویت کننده برای هر اعضا بالاختصار اشاره میشود و شما همت کنید پیرامون هر واژه برنامه ریزی کنید و دراین فضای جنگ ویروس کرونا طرح سیستم ایمنی را دربدن تان دنبال کنید 🔻🔻
۱- خوردن میوه جات مهم سیب درختی و پرتقال و انبه و موز و اناناس و لیمو شیرین و گلابی و لیموترش
۲-سیاهدانه با عسل .
۳- تخم بلدرچین و گوشتش و یا گوشت شتر و گوشت گوسفند
۴-دمنوشهای مهم گیاهی ضد عفونت دربدن مثل آویشن و پونه و نعناع و اسطوخدوس و بنفشه و بهارنارنج و زنیان و هل و گلسرخ و افتیمون و افسنتین و بابونه و بومادران و بادرنجبویه و…
۵- سیر خوری به روشهای مختلف بالاخص با عسل
۶- دفع اخلاط کثیف بلغمی درسینوسها با انفیه و…
۷- خرما خوری به روشهای گوناگون بالاخص با شیر
۸- جو درآشها و جوانه گندم
۹-توت سفید خشک
۱۰- چای های گرم مزاج با استفاده از گیاهان بند چهارم
۱۱- هریره بادام و شیر بادام
۱۲- انواع عسل ها و عسلاب
۱۳- گرده گل زنبور عسل و ژل رویال زنبور عسل
۱۴- عرق طارونه
۱۵- مغز خشکبار ها و چلغوز
۱۶- گوشتهای گرم مزاج درحدمتعارف مثل بوقلمون و کبوتر و گنجشک و بلدرچین و گوسفندی
۱۷- شربت های گیاهی محلی مثل سکنجبین و شیره جات و سرکه شیره و معجون گلاب با بیدمشک باسیب با زعفران
۱۸- حجامت و روغن مالی و ماساژبدن و بادکش ها
۱۹- کباب برگ گوسفندی
۲۰- پرهیز از همه نوع فست فودها
۲۱- فسنجان و ارده شیره
۲۲- کم خوری و گرسنه از سرسفره بلندشدن
۲۳- اب نخود پخته
۲۴- دوری از ترشی جات و بالاخص مجموعه تغذیه های سوداوی و بلغمی مزاج
۲۵- مصرف انواع سبزیجات
۲۶- اب قلم شتر و شیر شتر
۲۷- دفع به موقع بدن یعنی ادرار و مدفوع یعنی اگر شهرداری بدن اختلال بدهد فضولات ان درخون و عروق عامل ویرانی بدن و همراهی با ویروسها میشوند
۲۸- پختن شیر با گوشت قرمز
۲۸- پرهیز از تغذیه های سرد خاص مثل ماهی و برنج بعنوان عادت مستمر
۲۹- شربت انجیر با برگه های زردآلو و یا شربت خاکشیر و یا شربت تخم خرفه
۳۰- خوردن کاچی های محلی
۳۱- خوردن انواع لوبیاجات
۳۲- خوردن انواع روغن جات گیاهی مثل زیتون شحم و دنبه و حیوانی و کنجد
۳۳-گوشت میگو بعنوان تغذیه فراموش شده
۳۴- مصرف انواع مرباجات بعنوان تغذیه برتردرصبحانه و حذف تدریجی پنیرخوری
۳۵- استفاده ازدود های موثربرای دفع میکروب درمنژل دود اسفند با کندر