حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد اشتباه است
طبع اغلب سبزیها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک میکند.
سبزی سرشار از مواد معدنی و ویتامین است.
همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست میشود اما سالاد بر خلاف سبزی طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم)مختل می کند
@soroshesalamati
///////////////////////////////////////////
۶ اشتباه رایج در پخت سبزیجات
جوشاندن
دیر چاشنی زدن
استفاده روغن زیاد
خرد کردن غیر یکسان
استفاده نکردن از تمام سبزی
سرخ کردن در حرارت نامناسب
(این اشتباهات = کاهش خواص آنها)
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
//////////////////////////////
در سایت خودم به سبزیجات بسیار اشاره شده است کلیک کن
http://tajarobteb.ir/?s=%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AA
////////////////////////////
خواص سبزیجات :
جعفری : خون ساز
تربچه : ضد سرطان
ترخون :جانشین نمک
تره : کاهنده کلسترول
گشنیز : کاهنده قند خون
ریحان : آرامبخش و خواب آور
@TebbolAeme
خانم هایی که سبزیجات سبز می خورند از ابتلا به بیماری های زیر در خود پیشگیری می کنند:
چاقی
استرس
بیماری های عفونی
بیماری های تخمدان
@TebbolAeme
روزی دو کیلو میوه و سبزی بخوریم !؟
کم خوردن فیبر و مصرف زیاد چربی ( مثل پنیر ، تخم مرغ و گوشت ) و غذاهای آماده ، از شایع ترین سبب های یبوست است ولی از نگاه پزشکی پارسی ،نباید و نمی توان به همه افراد ، بدون توجه به مزاج پایه و نوع سوء مزاج های احتمالی آنها ، توصیه کرد روزانه میزان زیادی میوه و سبزی (آن هم از هر نوعی) بخورند .
زیاده روی در مصرف میوه و سبزی ، گر چه ممکن است مشکل یبوست فرد را برطرف کند ، ولی احتمال دارد که در درازمدت فرد را دچار مشکلات دیگری در همین دستگاه گوارش یا دیگر اعضای بدن نماید.
باید بدانیم مصرف هر سبزی و میوه یا هر گیاه دارویی برای درمان یبوست مفید نیست و هر سبزی و میوه و روغنی مانند آلوی بخارا و انگور و زردآلو و روغن کرچک و زیتون ، برای همه ی اقسام یبوست و در همه افراد ، بطور یکسان کارساز و بی عارضه نیست .
درمان اصولی یبوست ، بدون تشخیص گونه و سبب آن ، ممکن نیست و اگر چه مصرف برخی گیاهات می تواند در ظاهر یبوست را کاهش دهد یا موقتا از بین ببرد ، اما از سوی دیگر ممکن است سبب اصلی یبوست را شدیدتر کند یا ناخوشی های دیگر فرد را افزایش دهد .
دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی ایرانی )
انجمن علمی طب سنتی ایران
www.itma.ir
@persianmedicine
سبزی ها را با مایع ظرفشویی نشویید
شستن سبزی ها بامایع ظرفشویی نه تنها بی فایده است، بسیارهم مضر است
شستن سبزیجات با محلول سرکه یا نمک طبیعی است.
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
///////////////////////////////////////
سبزی ها اکثرا مزاج گرم دارند !
حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد از اشتباهات تغذیه ایی ایرانیان است . طبع اغلب سبزی ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می کنند ، سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند !
همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می کند. سالاد را نباید همراه غذا بخورید بهترین ماده جهت شستشو و ضدعفونی سبزی ، سرکه و نمک دریا می باشد…
☜【طب شیعه】
@tebshia20
///////////////////////////////////////////////
سبزی های پرخاصیت کدامند؟
کاهو : صاف کننده ی خون ، کمک به درمان غلظت خون، خواب بهتر
برگ چغندر : رفع غلظت خون و تقویت اسکلت بندی
کرفس : تقویت اعصاب
خرفه: سلامتی کبد و افزایش عقل
شنبلیله: ضد دیابت
کاسنی: زیبایی و نشاط، اصلاح کبد
تره: رفع کم خونی،اصلاح طحال
پست را ذخیره و برای دوستان خود ارسال کنید
https://eitaa.com/drusefi
♦️سبک زندگی سالم با دکتر یوسفی
@drusefi♦️