سوال
با سلام وخسته نباشید.لطفا طرز تهیه روغن شحم را توضیح بدید…ممنون .??
جواب
طرز تهیه:
روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق می گردد که روغن بسیار لطیفی است و زود آب می گردد. برای این که نسوزد و خوب آب شود باید همراه آن، مقداری از روغن های جاهای دیگر داخل شکم گاو که جزء احشاء است و کمی مقاوم تر از روغن اطراف قلوه می باشد نیز اضافه نمایید.
مثلاً به ازای یک کیلو چربی اطراف قلوه، ۲۰۰ گرم نیز چربی احشاء را داخل ظرفی ریخته و بگذارید با شعله سوزنی کم کم آب شود.
(اگر شعله سوزنی باشد نیازی به چربی و احشاء داخلی نیست فقط مواظب باشید ته نگیرد و اگر می خواهید مثل روغن زرد دانه دانه شود هر مقداری که شحم اب می شود از ظرف خارج کنید تا انتها به این نحوانجام دهید).
توصیه ها و موارد مهم:
– بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.
– این روغن یکی از بهترین روغن هایی است که برای انسان مفید است.
– برای آب کردن چربی زیر شکم نیز استفاده از روغن شحم گاو در مصرف خوراکی خود توصیه شده است که بسیار برای تناسب اندام موثر است.
– روغن های حیوانی به ویژه شحم گاو و روغن زرد گاوی حکم بنزین برای سلول های قلب را دارند.
– این روغن بر خلاف روغن دنبه بی بو بوده و سریع الهضم می باشد و در رگها رسوب هم نمیکند.
« این روغن یکی از بهترین روغن های مفید برای انسان است و برای آب کردن چربی زیر شکم و تناسب اندام استفاده ی خوراکی از آن توصیه شده است ».