آخرین مطلب

فالوده خیار با سکنجبین برای گرمای فصل تابستان

فالوده_خیار

یکی از میان وعده های بسیار عالی در فصل گرم تابستان که برای اکثر مزاج ها خوشایند هست فالوده خیار با سکنجبین هست.

✅طرز تهیه:
ابتدا خیار رو از وسط نصف کنید و با یک قاشق کوچک داخل خیار رو بتراشید.
سپس کمی شربت #سکنجبین با چند قاشق غذاخوری #گلاب به خیار رنده شده اضافه کنید. افرادی که سرد مزاج هستند از سکنجبین شیرین تر و مدل نعنایی استفاده کنند.

😋در مرحله آخر کمی #تخمشربتی یا #تخمریحان روی ترکیب خوشمزه خودتون بپاشید تا هم ظاهر قشنگ‌تری پیدا کنه و هم به رفع عطش شما کمک کنه.

🔰نکته: مراقب باشید به هیچ وجه به فالوده خودتون به بهانه بیشتر خنک شدن یخ اضافه نکنید.❌

منبع:

دکترمرتضی مجاهدی

پزشک ومتخصص طب ایرانی

https://eitaa.com/drmojahedy

🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
در کانال ما

انجمن علمی طب سنتی

مثبت_سلامتی| عضو شوید🗓

ترفندهای ناب سلامتی 👇📱 @persianmedicine📱https://eitaa.com/persianmedicine💻 https://www.itma.ir/

//////////////////////////////////////////////

💠فالوده خیارو_سرکه انگبین

🔸 یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس کنید تا حالت ژله‌ای پیدا کند

🥒🥃 ۲ عدد خیار را تمیز شسته و رنده کرده داخل پارچ بریزید و تخم شربتی خیس شده و مقداری آب اضافه کنید

🥒🥃 سپس که شربت سرکه انگبین را کم کم اضافه کنید تا به طعم شیرینی مطلوب برسد

🥒🥃 فالوده را ۳ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد بعد نوش جان کنید

☝️این فالوده برای افراد صفراوی و دموی عالیه

🥒برای افراد که گرمایی هستن وزیاد تشنه می‌شوندمفیده
🥒برای رفع گرمازدگی و تعدیل مزاج و تقویت کبد، رفع صفرا و برای بچه های بیش فعال، بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است.
🔹ضد تهوع در فصل گرماست
🔹ضد اگزما و کهیر است
@mf_eslami