فالوده_خیار
یکی از میان وعده های بسیار عالی در فصل گرم تابستان که برای اکثر مزاج ها خوشایند هست فالوده خیار با سکنجبین هست.
✅طرز تهیه:
ابتدا خیار رو از وسط نصف کنید و با یک قاشق کوچک داخل خیار رو بتراشید.
سپس کمی شربت #سکنجبین با چند قاشق غذاخوری #گلاب به خیار رنده شده اضافه کنید. افرادی که سرد مزاج هستند از سکنجبین شیرین تر و مدل نعنایی استفاده کنند.
😋در مرحله آخر کمی #تخمشربتی یا #تخمریحان روی ترکیب خوشمزه خودتون بپاشید تا هم ظاهر قشنگتری پیدا کنه و هم به رفع عطش شما کمک کنه.
🔰نکته: مراقب باشید به هیچ وجه به فالوده خودتون به بهانه بیشتر خنک شدن یخ اضافه نکنید.❌
منبع:
دکترمرتضی مجاهدی
پزشک ومتخصص طب ایرانی
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
در کانال ما
انجمن علمی طب سنتی
مثبت_سلامتی| عضو شوید🗓
ترفندهای ناب سلامتی 👇📱 @persianmedicine📱https://eitaa.com/persianmedicine💻 https://www.itma.ir/
//////////////////////////////////////////////
💠فالوده خیارو_سرکه انگبین
🔸 یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس کنید تا حالت ژلهای پیدا کند
🥒🥃 ۲ عدد خیار را تمیز شسته و رنده کرده داخل پارچ بریزید و تخم شربتی خیس شده و مقداری آب اضافه کنید
🥒🥃 سپس که شربت سرکه انگبین را کم کم اضافه کنید تا به طعم شیرینی مطلوب برسد
🥒🥃 فالوده را ۳ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد بعد نوش جان کنید
☝️این فالوده برای افراد صفراوی و دموی عالیه
🥒برای افراد که گرمایی هستن وزیاد تشنه میشوندمفیده
🥒برای رفع گرمازدگی و تعدیل مزاج و تقویت کبد، رفع صفرا و برای بچه های بیش فعال، بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است.
🔹ضد تهوع در فصل گرماست
🔹ضد اگزما و کهیر است
@mf_eslami