آخرین مطلب

ماءالجبن وروش تهیه آن و خاصیتهای آن برای دفع اخلاط فاسد گرم مزاجان بر مبناب طب سنتی

🔴 طرز تهیه ماءالجبن

♻️ یک کیلو #شیر را بجوشانید و بلافاصله بعد از جوش آمدن، شعله را خاموش کرده و دو سوم استکان #سکنجبین ترش یا #سرکه خانگی در آن بریزید و کمی صبر نمائید تا شیر به اصطلاح بریده شود. اگر شیر بریده نشد، می توانید چند قاشق غذاخوری دیگر سرکه خانگی به آن اضافه نمائید تا بریده شود.
سپس شیر بریده شده را درون کیسه نخی ریخته و #آبگیری نمائید. به آب زیر کیسه ماءالجبن می گویند که به عنوان دارو صبح ناشتا یک لیوان آن به صورت گرم صرف می‌شود.

🔹 پنیری هم که در کیسه موجود است را میتوانید بعنوان غذاهای کودکان گرم‌مزاج استفاده کنید.

🔹در صورتی که خواستید ماءالجبن را به افراد سرد مزاج یا کسانی که معده سردی دارند، بدهید، کمی #افتیمون را در پارچه‌ای تمیز قبل از اینکه شیر به جوش بیاید، چندین بار داخل شیر کنید و خارج کنید و عصاره آن را در ترکیب اضافه کنید که به این ترکیب ماءالجبن افتیمونی می‌گویند.(افتیمون بسیار لطیف است و جهت حفظ خاصیت آن، نباید به نقطه جوش برسد)

🔸 البته پودر ماءالجبن نیز در عطاری‌ها موجود است.

عضویت در کانال 👇🏻
📡 https://eitaa.com/Atariazadi20