سوال
حاج اقا روغن فندق راچطوری خودم درست کنم که طبیعی باشه؟
جواب?
– مقداری از دانه فندوق را در تابه به ملایمت حرارت داده تا اندکی برشته شود . سپس آنرا داخل آسیاب ریخته و آسیاب کرده و چندین بار ذرات جمع شده در دیواره آسیاب را دوباره به وسط آسیاب منتقل کرده و همراه بقیه ذرات آسیاب کنید . این کار را تا زمانی تکرار کنید که خمیر حالت روغنی بخود بگیرد . خمیر را داخل یک پارچه قرار داده و با فشار ملایم و تدریجی روغن آنرا جدا کنید.
– میتوان بعد از مرحله برشته کردن و پودر کردن که در روش بالا آمد ،دانه پودر شده را داخل روغن زیتون یا کنجد ریخته و هر روز بهم بزنید تا رنگ روغن عوض شد ،سپس آنرا صاف و استفاده کرد.