آخرین مطلب

چرا با خوردن انگور و خربزه و شیر حالات سرماخوردگی بروز میکنه

🔴 چرا بعد از خوردن #خربزه، انگور یا شیر، حالت #سرماخوردگی پیدا می‌کنم؟

✍️ علتش #غلبه_رطوبت در بدن است و چون همه این موارد رطوبت بالایی دارند، میزان رطوبت بدن را افزایش می‌دهند.

🔷از طرفی، خربزه، انگور ( و شیر، اگر چربی بالایی داشته باشد) گرم هستند و بخاطر #حرارتی که در بدن تولید می‌کنند، رطوبت بدن را تبخیر کرده و این بخارات را به سمت سر حرکت می‌دهند و وقتی در معرض سردی (باد کولر، آب یخ و…) قرار می‌گیرند، منعقد شده و تبدیل به #سرماخوردگی می‌شود.

🟣 برای #پیشگیری از این حالت و درمان آن، توصیه می‌شود بعد از مصرف این موارد، با #تعریق، رطوبات زاید را در بدن از بین ببرید. مثلاً ورزش کنید 😉

🔰 با اینکه می‌توانید از ترش مزه‌ها مانند: آبلیمو برای تعدیل حرارت استفاده کنید، ولی صرف این کار کافی نیست، زیرا رطوبت عارضی و اضافی همچنان در بدن باقی مانده و بعداً که در معرض سرما قرار گرفتید، منافذ بدن بسته شده و حرارت به داخل بدن رفته و این علایم را دوباره نمایان می‌کند.

✅ بنابراین بهترین درمان، همان #تعریق است، که در #تابستان امری است طبیعی.

✍️ #استاد_صادقیان

🍎سلامتکده شفاء
@salamatkade_shefa