آخرین مطلب

تشنگی ماه مبارک رمضان بر مبنای طب سنتی

📚📚📚📚📚✅ چند نکته کوتاه درباره تشنگی
دکتر انوشیروانی، متخصص طب سنتی ایران

۱. بوییدن خیار و سیب و گلاب، احساس تشنگی را کمابیش کاهش می دهد… تنفس در هوای خنک نیز احساس تشنگی را کمتر می کند، ولی هیچکدام از این اقدامات، محتوای آب داخل عروق را افزایش نمی دهند، بلکه با بهبود خودتنظیمی دما و تعدیل حرارت داخلی بدن و کاهش پرکاری سیستم سمپاتیک در قلب، از کاهش رطوبتهای بدنی جلوگیری می کنند.

۲. تشنگی زیاد با میل شدید به نوشیدنِ مکرّرِ آبِ سرد، طبیعی نیست؛ و اگر با علایمی مانند نفخ، و سنگینی معده، و آبریزش شبانه دهان همراه باشد ممکن است ناشی از وجود بلغم گرم در معده باشد. در این حال، تشنگی با نوشیدن آب سرد و یخ تسکین نمی یابد و حتی بیشتر می شود.
نوشیدن شربت سکنجبین ولرم برای بهبود این تشنگی مفید است.

@hikmatbasedmedicine

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
نقل این نوشتار بدون کم و زیاد و با ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine

🔆💠🔅💠﷽💠🔅
🔴 راه‌های رفع تشنگی در ماه مبارک رمضان

✍️به منظور #رفع_تشنگی چند راهکار محضر شما عزیزان معرفی می‌گردد:

۱⃣ در صورتی که تشنگی شدید است، ساعات پایانی شب از ترکیب آبغوره و رب انار خانگی ۳ قاشق غذاخوری تا نصف استکان در یک استکان آب حل کرده و میل کنید.
نسبت آبغوره به رب انار ۳ به ۲ است، یعنی ۳ کیلو آبغوره بدون نمک آفتابی با ۲ کیلو رب انار خانگی مخلوط و چند دقیقه بجوشانید، سپس در جای خنک نگهداری کنید. و از آن با دستور فوق استفاده نمایید.

۲⃣ استفاده از #تخم_خرفه‌ای که در دوغ خیسانده، سپس آن را خشک کرده باشید و بصورت شربت، یکی دو ساعت بعد از افطار تا هنگام خواب و نیز چند دقیقه قبل از شروع وعده سحری میل نمایید.

۳⃣ شربت خاکشیر و آبلیمو
شربت آب زرشک
شربت آبغوره و خاکشیر
شربت رب انار
و هر ماده و نوشیدنی طبیعی که اندکی ترش باشد می‌توانند کاهش تشنگی را به دنبال داشته باشند منتها بهتر است که زمان مصرف آن بین افطار تا سحر باشد.

ضمن اینکه عرق‌هایی همچون عرق #بیدمشک، گلاب، کاسنی، نعنا، #بید و …. نیز می توانند نقش بسزایی در کاهش و رفع تشنگی دشته باشند.

☜【طب شیعه】

🍏 @tebshia20🌿