🍎 روش پخت #رب_سیب 🍏
🔰 حدود ۳ – ۲ لیتر آب سیب را گرفته و به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم (مثلاً روی کتری یا قابلمه آب در حال جوش) قرار داده به طوری که آب داخل ظرف آب سیب نشود.
🔰 آنقدر بماند تا به مرور آب سیب تبخیر و غلیظ شود و به قوام رب برسد و در نهایت یک رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست میآید.
🔰 آن را در شیشه های کوچک ریخته و بلافاصله درب آنها را بسته و شیشه ها را وارونه کنید تا حالت خلأ و کنسروی ایجاد شود و ماندگاری رب افزایش یابد.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه قم
@salamatkadeh_official