💊💊💊💊📚📚📚
روزه داری و ماه مبارک رمضان
💦💧آبرسانی پایدار به بافتهای بدن💧💦
دکتر انوشیروانی، متخصص طب سنتی ایران
– با توجه به نظریات حکما، در حالت کاهش رطوبتهای بافتی بدن، بهترین جایگزین را آب نمی دانیم، بلکه از نوشیدنی ها و خوراکیهایی مانند ماءالشعیر طبی، آب انگور شیرین، نخودآب، فرنی رقیق، شیربرنج رقیق، زرده تخم مرغ عسلی، سوپ جو، … استفاده می کنیم؛ البته هریک در جای خود و به وقت خود. توجه کنید که نگارنده به پیروی از حکیمان کهن، کاربرد همه این خوردنی و نوشیدنی ها را در تامین رطوبتهای بافتی یکسان و همانند نمی داند.
@hikmatbasedmedicine
– شاخص آبرسانی آب نسبت به برخی نوشیدنی های دیگر بویژه شیر و آب میوه های تازه پایین تر است.
شاخص آبرسانیِ (Hydrating index) آب و نوشیدنی های دیگر، در مطالعات بالینی جدید بررسی شده و آموزه های حکیمان کهن را تایید می کند. این شاخص نشان می دهد که پس از مصرف یک نوشیدنی، سرعت خروج آن از بدن چقدر است. بر این مبنا، آب نسبت به شیر و آب میوه هایی مانند پرتقال و سیب، زودتر از بدن خارج می شود.
این امر در شرایط تشنگی طولانی و روزه داری بسیار مهم است…
باز هم در این باره خواهم نوشت.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
نقل این نوشتار بدون کم و زیاد و با ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine