آخرین مطلب

نشانه های چربی خون با نگاهی به طب سنتی چیست :

نشانه های چربی خون با نگاه طب سنتی چیست :

۱= از منظر طب سنتی چربی بالای خون نتیجه افزایش خلطهای صفرا و بلغم در بدن است بیماری که با علائم بالینی میگوید با خوردن خوراک چرب ، اسپاسم دارم  ، سرگیجه ام شروع میشود ،مفاصلم درد می کند ،عضلاتم درد دارد ، کف پاها داغ و یا کف دست میسوزد ، از گوش ترشحات چرکی بیرون می آید ، درون ناف چرب است ، پوست صورت جوش میزنه ، رنگ صورت تغییر و به سمت زردی رفته  ، موها شوره میزند ، درد بازوی چپ ، گرفتگی در فم معده و یا جناغ سینه گوشم وزوز و صوت میکشد همه اینها نشانه افزایش چربی در خون است .

۲= به عبارتی دیگرچربی در خون میتواند نشانه از وجود انباشت خلط زیاد بلغم در بدن باشد و یا در صورتی که کبد چرب دارید این بیماری شمارا حریص به خوردن بیشتر و ساعت به ساعت غذا خوردن می کند و طبعا” این روش خوردن کبد را خراب تر می کند و کبد چرب بیماری است که بر اثر تجمع چربی بخشی از سلولهای کبد از کار می افتد و باعث افزایش تری گلیسیرید خون ، چاقی ، چاقی در بخش شکم ، طاسی سر ، ضعف دید و ریزش مو میشود .

۳= شما اگر نصف استکان آبغوره خانگی بدون نمک را میل کنید  و چند دقیقه بگذرد دهان شما چسبناکی شده و یا کف آلود گردد ریشه در چربی خون است . البته مراجعه به آزمایشگاههای تخصصی خون مورد تاکید است .

اثرات چربی خون بالا:

*ایجاد سرطان

*فراموشی، گیجی و خواب آلودگی

* ایجاد سنگهای کیسه صفرا

*افزایش خطر بیماریهای قلبی – عروقی

*افزایش فشارخون

*التهاب لوزالمعده ، التهاب کبد یا هپاتیت

 

عوامل تشدید کننده چربی خون با نگاه طب چیست :

۱= خوردن قند و شکر مصنوعی عامل تولید چربی بد و فشار خون هستند و جایگزین آن عسلاب با یک لیمو ترش ، عسل زرشک و شکر سرخ ، توت و مویز است .

۲= یکی از مهم ترین دلایل پیداکردن قند خون ، چربی خون و فشار خون در ایام جوانی است که بحران صفرا را بدن بنیان می گذارد .

۳= عوامل دیگر تشدید کننده : آب سرد خوردن وسط غذاها بالاخص با چربی ها ، با شکم پر و خالی حمام و آمیزش زناشوئی ، مصرف دخانیات و مشروبات داد و فریاد مستمر ، چاقی زیاد بدن ، فعالیت بدنی ضعیف ، دوری از ورزش بالاخص پیاده روی آرام و مستمر ، رژیم غذائی نامناسب مثل فست فودها و سسها و روغن نباتی و ماکارونی ، مصرف آب وسط تغذیه ها ، مصرف گوشت گاو و گوساله ، لبنیات پرچرب مستمر ، استراحت فوری بعد از تغذیه ها ، چند تغذیه با هم در یک وعده غذائی بر خلاف طبیعت بدن ، مصرف غلات تصفیه شده مثل  (آرد سفید – برنج و بدون  سبوس ) ، پرخوری مستمر که جای نفس کشیدن به گوارش ندهیم ، هله هوله خوری پی در پی ، سرخکردنی ها مثل سیب زمینی و چیپس ، شکلات های گلسیرینی کارخانه ای ، زیاده روی در مصرف تغذیه های مثل کله و پاچه و سیرابی و شیردان ومغز و زبان و دل و قلوه ، مصرف خودسرانه داروهای هورمونی ، مصرف ادویه جات زیاد و خشک کننده آب خون ، تخم مرغ خوردن زیاد بالاخص ماشینی ،

کاهش چربی خون را با نگاه طب سنتی چگونه مدیریت کنیم :

۱= زنجبیل ( مزاج خیلی گرم و خشک ) : روزانه خوردن دو گرم زنجبیل به روش دمنوش رقیق ، چربی خون را می کاهد و فشار خون را نقصان می دهد . ( مصرف آن برای گرم مزاجان مضر بوده و بایستی با مصلح آن مصرف شود و زیاد خوردن زنجبیل مضر حلق است و باید آنرا با عسل خورد .)

۲= دمنوش گل گاوزبان با پودر صندل و سنبل الطیب و بادرنجبویه ، بجای چای سیاه بصورت نوبه ای مصرف شود .

۳= رژیم آب و عسل ، پاکسازی کننده صفرای خون و کم کننده چربی خون و برطرف کننده کیست تخمدان و فیبروم است .

۴= عوامل کاهش دهنده : شام شب نان پنیر و گردو به توصیه امام صادق علیه السلام ، مصرف عرق کاسنی و شاهتره بصورت مخلوط بعد غذا ها روزی یک استکان ، بعد غذا ها به روش ائمه علیهم السلام اندکی سرکه خورده شود ( مشروط به آنکه مزاج فرد سرد نباشد ) ،  کاهش استرس ها و غمبادها ، ، دوری از غذای آماده بیرونی و رستورانی ، دوری از مجامعت خیلی طولانی و مکرر در یک وعده ، دوری از دخانیات و تغذیه های حرام مثل گوشت خوک ، حجامت و فصد زیر نظر پزشک متخصص طب سنتی ( مشروط بر خوردن قبلی منضج ها و مسهل ها که درمانگری خونی موثر بیفتد ) ، افزودن فلفل سیاه به ادویه جات روزی ۵ گرم ، افزایش زردچوبه در تمام تغذیه ها به روش اجدادمان و دوری از مصرف رب گوجه ، جویدن خوب غذا ، ورزش آرام با پیاده روی مستمر ، آب در وسط تغذیه ها نخوردن بالاخص سرد و یخ ، گوشتها به روش بخار پز مصرف شود ، بعد غذا فوری نخوابیدن ، سبزی شوید و یا عرق آن بصورت نوبه ای ، خوردن کرفس و یا عرق آن بصورت نوبه ای ، به روش اجدامان در هر وعده غذائی فقط یکنوع خورشت مصرف شود ، ، مصرف میوه های هر فصل ، سبزی ها، مواد غذایی کم چربی یا بدون چربی، غلات، حبوبات، دانه ها، مغزها ی خشکبار هفتگانه بدون نمک و گوشت سفید بالاخص ماهی دریا و پرهیز از مصرف ماهی پرورشی ، مصرف روغن زیتون یا گردو در تغذیه ها ، خوردن تخم مرغ به روش عسلی فقط هفته ای یکبار ، دوغ با مصلح آن عرق یا پودر آویشن مصرف شود ، پاشیدن پودر لیموعمانی و یا سماق روی برنج خوری ها ، شربت گیاهی آرتیشو ، خوردن سیر روزی دو گرم ( خوردن بیشتر باعث خشکی آب خون میشود ) ، پودر سبزی مرزه در نمکدان ریخته شود و بجای نمک از آن استفاده شود ، رب انار بالاخص شیرین آن از نوع خانگی ، آبغوره ( مشروط به آنکه سرد مزاج نباشید ) ، آلبالو، گیلاس، نارنج، لیموترش ، گریپ‌فروت ، کدو حلوایی، جعفری، پیاز، جو، فلفل سبز، بادمجان ، عدس ، سبزی بسیار موثر خرفه ( سبزی فاطمه سلام الله علیها ) ، پودر و یا عرق زیره سیاه ، نعناع فلفلی ، سبزی نعناع ، تمرهندی و یا آش آن ، شنبلیله ، اسفناج ، زرشک ، ترشک ، پیاز ،مخمر آب جو بدون گاز ( دلستر ها غیر کارخانه ای )، ذرت ،جو و آش آن – بامیه ، سیب درختی بالاخص با پوست آن ، لبو ، نخود فرنگی – لیموترش  کاهو ، کرفس ،هویج ، آلوجات بالاخص ( آلو بخارا ) ، کلم ،گیلاس ،پرتقال ، نارنگی ، زردآلو ، خرمالو ،تمشک ، به ، انگور بالاخص سیاه ، انبه ، اناناس ، عناب ، شلتوک ،هلو ، موز ، آب برگه زردآلو ،گلابی، سویا ،عدس ، نان سنگک بدون جوش شیرین ، لوبیا چشم بلبلی ، نخود ،هل ، تیغه داخلی گردو ، گلسرخ ، مریم گلی ، آویشن و آذربه و زنیان ، رازیانه بالاخص مصرف آن برای زنان فگزنه برای طبیعت برای سرد مزاجها ، گل قاصد ، بومادران ،دم اسب ، زیتون ، کنجد ،مارچوبه ، لوبیا ، بادمجان – شاهی اندک ، سیب زمینی کبابی آن مصرف شود و آب پز آن ممنوع ، قدومه ،توت ها ، روزی یک لیوان  شربت خاکشیر دمکرده بالاخص ناشتا مصرف شود.