?غذای بی ارزش یا تفاله بی خاصیت در دیگ زود پز:
⛔تهیه و طبخ غذا در ظروف زودپز باعث از بین رفتن ساختار مولکولی اسیدهای چرب مفید و نیز دناتوره شدن پروتیین های موجود در مواد غذایی میشود.
? مواد غذایی مفید، در اثر درجه حرارت بالا و فشار موجود در ظروف زود پز کاملا از بین رفته و هیچگونه خاصیت مغذی ندارد.و فقط “تفاله ای بی ارزش “محسوب میشود.
⛔تهیه و طبخ مواد غذایی در ظروف زودپز کاملا مطرود و ممنوع است.
?بهترین روش طبخ مواد غذایی ،طبخ غذاها با دمای پایین و در مدت زمان مناسب است.
?خوردن غذاهای طبخ شده و تهیه شده در ظروف زودپز ،عوارض زیر را به دنبال خواهد داشت :
❌کمخونی
❌ریزش موها
❌انسداد در طحال و اختلال در عملکرد آن
❌تومور مغزی و سرطان مغز استخوانها
❌احساس وجود باد در عضلات
❌دفورمیته شدن ناخنها
❌خارش در اندامهای تحتانی
❌سردردهای میگرنی
❌ضعف و تنبلی چشم
?مولف : دکترحمزه سام دلیری پژوهشگر برتر طب ایرانی و طب اسلامی
////////////////////////////////////
🔕🔕♨️پخت غذا در زودپز
⚡️درجه حرارت بسیار بالا و فشار ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده میکند.
⚡️طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطانزا تولید میکند.
@mahdyarteb