آخرین مطلب

طبخ غذا در دیگ زود پز و عوارض آن با کمخونی و انسداد طحال و ریزش مو و تومورمغز

?غذای بی ارزش یا تفاله بی خاصیت در دیگ زود پز:

⛔تهیه و طبخ غذا در ظروف زودپز باعث از بین رفتن ساختار مولکولی اسیدهای چرب مفید و نیز دناتوره شدن پروتیین های موجود در مواد غذایی میشود.

? مواد غذایی مفید، در اثر درجه حرارت بالا و فشار موجود در ظروف زود پز کاملا از بین رفته و هیچگونه خاصیت مغذی ندارد.و فقط “تفاله ای بی ارزش “محسوب میشود.

⛔تهیه و طبخ مواد غذایی در ظروف زودپز کاملا مطرود و ممنوع است.

?بهترین روش طبخ مواد غذایی ،طبخ غذاها با دمای پایین و در مدت زمان مناسب است.

?خوردن غذاهای طبخ شده و تهیه شده در ظروف زودپز ،عوارض زیر را به دنبال خواهد داشت :

❌کمخونی

❌ریزش موها

❌انسداد در طحال و اختلال در عملکرد آن

❌تومور مغزی و سرطان مغز استخوانها

❌احساس وجود باد در عضلات

❌دفورمیته شدن ناخنها

❌خارش در اندامهای تحتانی

❌سردردهای میگرنی

❌ضعف و تنبلی چشم

?مولف : دکترحمزه سام دلیری پژوهشگر برتر طب ایرانی و طب اسلامی

////////////////////////////////////

🔕🔕♨️پخت غذا در زودپز

⚡️درجه حرارت بسیار بالا و فشار ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده می‌کند.

⚡️طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطان‌زا تولید می‌کند.
@mahdyarteb