آخرین مطلب

گرمیجات یا سردیجات را کدام بخوریم

بسم الله الرحمن الرحیم

گرمی بخوریم یا سردی ؟

گرمی می خورم پوستم جوش می زند و موهام می ریزد ….
سردی می خورم ….

نقش گرمی ها در بدن چیست ؟
عملکرد مواد غذایی با طبیعت گرم در بدن شبیه عملکرد سرم های قندی ، نمکی ، مسکن ها و…‌ است .
مواد غذایی با طبیعت گرم به طور مقطعی سبب تسهیل جریان خون می شوند و ایجاد بهبودی نسبی در حال بیمار می کنند ولی درمانگر عامل و ریشه ی بیماری نیستند .

عامل تمام بیماری ها سموم هستند .
برای دفع سموم ، باید بدن با کمک فیبر غذایی آبرسانی شود .

مصرف مداوم و بیش از حدگرمی ها ، سبب خشکی کبد و غلظت سموم و خون می شود و عوارض جبران ناپذیر مثل ریزش مو ، کهیر و انواع جوش و لک و بثورات پوستی ، بیماری های غدد ، غلیظ شدن اسید معده و سوختن نواحی مختلف لوله گوارش ، یبوست ، مشکلات بینایی و شنوایی ، انواع سکته ها ، فشارخون ، دیابت و…..انواع بیماری‌های صعب العلاج….سرطان و….بر جای می گذارد .

بیماری هایی که ریشه در سردی دارند مثل کم کاری تیروئید ، معده سرد ، رماتیسم و…..با خوردن گرمی مداوم و بیش ازحد تبدیل به یک بیماری مزمن با درگیری های گسترده تر به صور مختلف می شوند .

بسیاری از عزیزان تصور می کنند با خوردن گرمی مشکل گوارشی آن ها حل می شود بلکه در دراز مدت شرایط آن ها با غلیظ شدن اسید معده براثر خشکی کبد به وخامت گذاشته می شود .

گروه دیگری از عزیزان برای دردهای استخوانی و مفاصل از گرمی استفاده می کنند که با گذشت زمان شدت و عمق درد تواُم با سوزش و دردهای تیرکشنده بیشتر می شود که این نیز حاصل خشکی کبد براثر مصرف مداوم و بیش از حد گرمی هاست .

و موارد بیشمار دیگر ….

گرمی بخوریم یا سردی ؟
به فرمول تغذیه انسان از بدو آفرینش مراجعه می کنیم .

هفتاد درصد تغذیه روزانه انسان از منابع گیاهی و سی درصد آن از منابع حیوانی باید باشد .

منظور از منابع گیاهی چیست ؟
گیاهانی با فیبر بالا که ارزش غذایی داشته و صرفاً دارویی نیستند و سبب دفع سموم از بدن می شوند .

کلیه سبزیجات خوراکی _ غذایی ، سیب درختی با پوست ، حبوبات و غلات جوانه زده و سبوس ارگانیک در این گروه قرار می گیرند .

جز سیب و به ، مصرف بیش از اندازه سایر میوه ها به خصوص میوه های شیرین ( صیفی جات _ طالبی ، خربزه هندوانه و….) ایجاد کبد چرب می کند .

🌺کبد بزرگترین و مهمترین غده بدن است .

سلامت بدن ارتباط مستقیم با سلامت کبد دارد .

پرخوری و پرنوشی سلامت کبد را به مخاطره می اندازد .

🌹عزیزان حجم غذا را کم کنید.

غذاهای چرب ، نشاسته ای و قندی و محصولات غیر ارگانیک با طبیعت کبد سازگار نیست .

برای سلامت بدن ، کبد باید تمیز ( عاری از سموم ) و با طراوت باشد روزانه پنج وعده کبد را پاکسازی کنید .

روزانه با مصرف ۲ فنجان سبزیجات خام ( معادل آن یک فنجان سبزیجات بخارپز ) ، ۲ فنجان سیب درختی با پوست و به خام یا بخارپز و یک فنجان حبوبات جوانه زده به صورت تازه ( معادل آن دو قاشق غذاخوری پودر جوانه حبوبات ) و ۲ فنجان غلّات جوانه زده و سبوس ارگانیک به صورت تازه (معادل آن ۳ قاشق غذاخوری پودر جوانه غلّات و سبوس ارگانیک) به سلامت کبد و به دنبال آن سلامت کل بدن و روح و روان برسیم .

کلیه بیماری ها از ساده ترین بیماری ها تا بیماری های صعب العلاج ریشه کبدی دارند .

طبیعت کبد با غذای گرم مزاج سازگار نیست .

تاُمین هفتاد درصدی کالری روزانه از منابع گیاهی فیبردار باعث پاکسازی ، اصلاح و سلامت کبد و به دنبال آن سلامت بدن می شود.

🌾 در این میان جوانه و سبوس ارگانیک علاوه بر داشتن فیبر بالا که به پاکسازی و سلامت کبد کمک می کند دارای پروتئین بالا( پروتئین گوشت ۱۹ و پروتئین جوانه ۲۵ ) و ۹۸ نوع املاح و ویتامین است .

انواع داروهای ویتامین برای سلامت کبد مضّراست .

عزیزان برای داشتن سلامت جسم و روح و روان در سلامت کبد کوشا باشید .

برای حفظ سلامت کبد در خوردن گرمی زیاده روی نکنید.

گرمیجات مثل مواد قندی و نشاسته‌ای ، گوشت ها و چربی ها سلامت کبد را به مخاطره می اندازند .

در شرایط کنونی که محصول ارگانیک تولید نمی شود از هر ۱۰۰ نفر مراجعه کننده تمام افراد نیاز به اصلاح کبد در سطوح مختلف دارند .

در این میان کسانی که گوشت و غذاهای با طبیعت گرم و خشک بیشتر می خورند تظاهرات بیشتری دارند و بهبودی در آن ها دیرتر حاصل می شود .

غذاهای با طبیعت گرم ، مواد قندی و نشاسته‌ای ، گوشت و تخم مرغ و چربی را در پوشش جوانه و سبوس ارگانیک و سبزیجات مصرف کنید .
استادخانم کیوانی
الحمدلله علی ما هدانا
https://t.me/mahsolatekosar