آخرین مطلب

تقویت معده و پاکسازی آن بر مبنای طب روایی

🌕 پاکسازی و تقویت معده

🌘 خوردن باقلا با پوست: بنابر فرمایش امام صادق (ع) پوست باقلا معده را دباغی می کند و تعفن و رطوبت زائد معده را از بین می برد.

🌘 آویشن: معده را دباغی می کند و پرز معده را می رویاند داریم.

🌘 خوردن انار با پیه اش: امام صادق (ع) فرمودند انار را پیه اش بخورید زیرا معده را دباغی و ذهن را تقویت می کند.

🌘 به: به معده را دباغی و قلب را تقویت می کند و درمان خیلی از بیماری های صعب العلاج است.

🌘 سیب: بنابر سفارش حضرت امیر (ع) سیب معده را دباغی می کند.

🌘 سنجد: فرموده اند سنجد کلیه ها را گرم و معده را دباغی می کند.

🌘 نان برنجی: امام صادق(ع) فرمودند به کسی که اسهال شدید دارد نان برنجی بدهید که برای کسی که اسهال دارد بهتر از نان برنجی نیست، معده را دباغی می کند و بیماری را بیرون می کشد.

🌘 شیر گاو: بنابر فرمایش امام باقر (ع) شیر گاو معده را دباغی می کند، پی کلیه ها را زیاد می کند و سبب اشتهای غذا می شود.

🌘 گلابی: معده را دباغی می کند، خوردن گلابی بعد ازغذا و در حال سیری مفید تر است و نفعش بیشتر از ناشتا خوردنش است.

@soroshesalamati

✅درمان انواع مشکلات معده

🔷بارهنگ + عرق نعنا

✍️ یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ در یک لیوان عرق نعناع ۵ دقیقه جوشانده بعداز ولرم شدن با یک قاشق مرباخوری عسل شیرین کنید و روزی یک لیوان میل شود ‌«بمدت ۴۰ روز« اگر یبوست دارند یک ق گلاب نیز اضافه کنید
اغلب مشکلات معده با همین نسخه درمان میشه

🌺هاضوم استفاده کنید.
هاضوم👇
هضم کننده، ضد نفخ،باد بر
👈پودر آویشن
👈پودر زنیان
👈 سیاهدانه پودر نشده
👈نمک دریا
👈:مساوی با هم مخلوط کنید و همراه با غذا مصرف نمایید

✅ کانال رسمی حکیم خیراندیش

@hakimkheirandiish

[ Photo ]
🔴 تقویت معده با #نمک

✍️چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است. طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی #گرم و #خشک است به همین دلیل می‌تواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد. از آنجا که غلبه‌ی سردی و تری یا بلغم، #سستی و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل‌تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال #احساس_سیری به مغز کندتر عمل میکند. در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می‌شود.

خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.

☜【طب شیعه】

🍏 @tebshia20🌿