?مضرات گوشت مرغ?
?استاد طالقانی?
? مرغ ها با هورمون ها یا دانه های غنی شده به سرعت رشد کاذب پیدا کرده و روند طبیعی رشد خود را طی نمی کنند .?
↩بدین ترتیب کیفیت گوشت آنها بسیارکاهش می یابد .
?روش ذبح مرغ ها سبب ترشح هورمون استرس در بافت های آنها شده ,که برای بدن فرد مصرف کننده ی گوشت مرغ مضر است .
?مرغ های ماشینی از نور آفتاب محروم هستند که باز سبب پایین آمدن کیفیت گوشت آنها می شود?
?گوشت مرغ (البته مرغ طبیعی ) از لحاظ طب سنتی بلغم زاست و جایگاه چندانی درتغذیه طب سنتی ایرانیان ندارد .
?به مرغ آنتی بیوتیک های متعدد و متنوعی خورانده می شود که سبب ⏪ایجاد مقاومت میکروبی در بدن فرد مصرف کننده گوشت مرغ خواهد شد و بدین ترتیب درصد بروز و شیوع عفونت های میکروبی? در بدن فرد بالارفته و میکروب های خطرناک و مقاوم به آنتی بیوتیک در بدن انسان لانه گزینی خواهد کرد .