آخرین مطلب

ترشی خوری و مضرات آن بر مبنای طب سنتی

??مـضرات یڪ پـیاله تـرشی خـوشـمزه ??

☘اولین و بدترین مضرات مصرف ترشی ایجاد یبوست است.

☘مصرف ترشی درد مفصل و روماتیسم را چند برابر میکند.

☘باعث ایجاد آسم و سرفه های شبانه میشود.

☘افسردگی و وسواس فکری را چند برابر میکند.

☘موها را به سرعت سفید میکند.

?باعث ایجاد کیست سینه و کیست تخمدان میشود.

?آبریزش بینی و حساسیت و سینوزیت را بیشتر میکند.

?درد قاعدگی را چند برابر میکند .

?عفونت و ترشح زنانگی را غیر قابل درمان میکند .

?زخم معده و اثنی عشر و ترش کردن معده را بیشتر میکند .

?خوردن ترشی برای بیماری ام اس برابر مرگ است .

?خوردن ترشی با غذاهای سرد «مانند : مرغ – ماهی – گوشت گوساله» قطعا سکته های ناگهانی ایجاد میکند

?تشنج و صرع را غیر قابل کنترل میکند .

?باعث ایجاد لکه های مزمن «لک های سفید» میشود .

?پوست بدن را خشک میکند .

?سنگ کلیه را بیشتر میکند .

?برای افرادی که سزارین شده اند ، ضرری چند برابر دارد .

?باعث ایجاد اشتهای کاذب میشود .

?حافظه را صفر میکند .

?شب ادراری را بیشتر میکند .

?باعث بزرگ شدن لوزه ها میشود .

?کم کاری تیروئید را غیر قابل درمان میکند .

?باعث عقب افتادن قاعدگی و نازایی میشود .

?باعث ایجاد ضعف و بی حالی -کم خونی و کم حوصلگی میشود

سوال در نقد مطالب بالا

در رابطه با این پیام میخواستم بپرسم پس چرا در روایات این همه از سرکه تعریف شده و از اون به عنوان خورشت انبیا یاد شده؟

 پاسخ

مصرف ترشی برای کدام مزاج و چه مقدار و چه زمان و با کدام غذا و در چه سنی و در کدام فصل و کدام اقلیم +  یا خاصه غلبه کدام خلط  که ترشی آن حرارت را تعدیل و یا پاکسازی خلطی داشته باشد

بلی ترشی برای مزاج سردها مرگ تدریجی دارد + بالعکس برای صفراوی کاربرددارد

۲- مصرف سرکه و‌ترشیجات حد و حدود دارد

۳- اگر کاربرد درمانی آن توجه شود این ترشی موثر است

۴- اسراف درترشیجات خوری درکشور موج سرطان را تقویت کرده است مثل بیماریهی بلغمی و گوارشی و پروستات و یا کیستها