??مـضرات یڪ پـیاله تـرشی خـوشـمزه ??
☘اولین و بدترین مضرات مصرف ترشی ایجاد یبوست است.
☘مصرف ترشی درد مفصل و روماتیسم را چند برابر میکند.
☘باعث ایجاد آسم و سرفه های شبانه میشود.
☘افسردگی و وسواس فکری را چند برابر میکند.
☘موها را به سرعت سفید میکند.
?باعث ایجاد کیست سینه و کیست تخمدان میشود.
?آبریزش بینی و حساسیت و سینوزیت را بیشتر میکند.
?درد قاعدگی را چند برابر میکند .
?عفونت و ترشح زنانگی را غیر قابل درمان میکند .
?زخم معده و اثنی عشر و ترش کردن معده را بیشتر میکند .
?خوردن ترشی برای بیماری ام اس برابر مرگ است .
?خوردن ترشی با غذاهای سرد «مانند : مرغ – ماهی – گوشت گوساله» قطعا سکته های ناگهانی ایجاد میکند
?تشنج و صرع را غیر قابل کنترل میکند .
?باعث ایجاد لکه های مزمن «لک های سفید» میشود .
?پوست بدن را خشک میکند .
?سنگ کلیه را بیشتر میکند .
?برای افرادی که سزارین شده اند ، ضرری چند برابر دارد .
?باعث ایجاد اشتهای کاذب میشود .
?حافظه را صفر میکند .
?شب ادراری را بیشتر میکند .
?باعث بزرگ شدن لوزه ها میشود .
?کم کاری تیروئید را غیر قابل درمان میکند .
?باعث عقب افتادن قاعدگی و نازایی میشود .
?باعث ایجاد ضعف و بی حالی -کم خونی و کم حوصلگی میشود
سوال در نقد مطالب بالا
در رابطه با این پیام میخواستم بپرسم پس چرا در روایات این همه از سرکه تعریف شده و از اون به عنوان خورشت انبیا یاد شده؟
پاسخ
مصرف ترشی برای کدام مزاج و چه مقدار و چه زمان و با کدام غذا و در چه سنی و در کدام فصل و کدام اقلیم + یا خاصه غلبه کدام خلط که ترشی آن حرارت را تعدیل و یا پاکسازی خلطی داشته باشد
بلی ترشی برای مزاج سردها مرگ تدریجی دارد + بالعکس برای صفراوی کاربرددارد
۲- مصرف سرکه وترشیجات حد و حدود دارد
۳- اگر کاربرد درمانی آن توجه شود این ترشی موثر است
۴- اسراف درترشیجات خوری درکشور موج سرطان را تقویت کرده است مثل بیماریهی بلغمی و گوارشی و پروستات و یا کیستها