?سرطان کبد?
?دکتر حسین خیراندیش?
✅✍مصرف سرکه انگبین هر ساعت⏰ نصف استکان یا هر چهار ساعت یک استکان
✅✍خوردن دو سین(سیاهدانه و عسل) یک قاشق مرباخوری هر ۴ ساعت یک بار⏰
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.skydt.TebeJame&ref=share
?سرطان کبد?
?آیت الله ضیایی?
?انواع آسیبهای حاصله در کبد?
✅✍۱-تجمّعچربی داخل سلّولهای کبدی (هپاتیت حادّ، هپاتیت مزمن)۲ـکبد الکلی.۳ـفیبروز کبدی.۴ـسیروز کبدی ۵ـ سرطان کبدی.
✅✍به چهار مورد اوّل، سوء القنیه گویند؛زیرا این چهار مورد، پیش درآمد سرطان کبد است.
توجّه: بیشاز ۳۰ درصد افراد مبتلا به هپاتیت مزمن دچار سیروز کبدی میشوند که وجود سیروز کبدی، وجود سرطان کبد را افزایش داده، گرچه معمولا حدود ۲۰ سال طول میکشد که سیروز کبدی به سرطان کبد تبدیل شود امّا افرادی که هپاتیت مزمن دارند خطر ابتلایشان به سرطان کبد ۲۰۰ برابر بیشتر از سایرین است.
✅✍در صورت درمان نکردن،نتیجۀ سوءِ سیروز کبدی و سرطان کبد این است که: غالباً نارسائیکبد ومرگ? را بدنبال دارد حتّی اگر بیماری سرطانکبد هم نداشته باشد و بیماری هپاتیتِ او درمان نشده باشد، باعث افزایش خطر ابتلا به نارسائی کبد خواهد شد.تبصره: با خمیردندان مسواک نزنید؛ زیرا یکی از پرهیزهای هر نوع سرطانی است، لذا با مخلوط پودر سمّاق نکوبیده، گُلنار فارسی، مازو (صمغ بلوط)، پوست انار، میخک و نمک که بصورت پودر درآمده هرشب بجای خمیردندان استفادهکنید یا با محلول آبسرکۀ طبیعی سیب (یعنی یک ششم سرکۀ طبیعی سیب و پنج ششم آب) مسواک بزنید.
?عوامل تشدید کننده سرطان کبد?
مسمومیّت مزمن با الکل، غذاهای چرب، سرخ کرده، محرّک شیمیائی (مانند اسانسها)، محرّک گیاهی (مانند فلفل، سُس فلفل)، فست فودها، غذاهای صنعتی.
?پیشگیری از سرطان کبد?
۱ـ هر هشت ساعت یک لیوان آب سیب رسیدۀ شیرین طبیعی تازه بنوشید.?
۲ـ سبزیجات خام مانند سبزی کاسنی، کاهو(بدون سُس)تره و جعفری.☘
۳ـ خنک کنندههای طبیعی مانند عرق طبیعی کاسنی، عرق طبیعی شاهتره، ۴ـ هر شش ساعت یک لیوان آب سرد عادی و یک لیوان آبجوش ولرم بنوشید، ۵ـ کلم بروکلی خام.
۶ـ زردآلوی رسیده یا برگه و کِشتۀ زردآلو (بدون تیزاب، که رنگ مات دارد و برّاق نیست).
?درمان سرطان کبد?
۱⃣صبحانه: شیر تازۀ گاو کم چرب مخلوط با عسل زرشک میل کند، سپس صبح قبل از کار عسل زرشک (یا مخلوط زرشک بد?ون هسته با عسل طبیعی) میل شود.
۲⃣هر۸ ساعت یکاستکان از مخلوط مساوی عرقیّات طبیعیِ هشتگانه (عرق کاسنی+ عرق شاهتره+ عرق گزنه+ عرق پنیرک (عرق گُل ختمیخبّازی)+ عرق خارشتر+ عرق خارخسک+ عرق بومادران+ عرق کرفس)، میل شود.
۳⃣مصرف جوشاندۀ شُکاعی (=خارزنبابا= رَأسُ الشّیخ).
۴⃣هر ۱۲ ساعت یکاستکان عرق طبیعی بوقناق (=قَرَصعَنِه= شوکه ابراهیم) مصرف شود و پس از آن چند عدد خُرما بخورد؛ زیرا بوقناق کاهش دهندۀ قندخون است.
۵⃣نصف استکان جوشاندۀ تمام گیاه خارمریم قبل از غذا.
۶⃣آبلیمو تُرش ?تازه را با نصف وزنش شکر طبیعی نیشکر مخلوط کرده و روی شعلۀ ملایم گذاشته تا بجوشد و قوام آید.
۷⃣در شبانهروز خوردن پختۀ لوبیا روغنی (سویا) بمقدار یک نعلبکی. طرز تهیّه: چون لوبیا روغنی دو نوع سَمّ دارد بایستی در آب ۵۰ درجه به بالا به مدّت ۲۰ دقیقه بجوشد سپس آب آن دور ریخته شود و خود لوبیا روغنی مصرف شود.
۸⃣برگ گیاه مامیران (عروق الصّباغین) قبل از رویش گُلهای آن (گرچه سمّی است)، مصرف شیرۀ برگ این گیاه زیر نظر متخصّص گیاهی، (ضدّ سرطان کبد، ضدّ سرطان معده، ضدّ سرطان پوست، ضدّ سرطان لَب).
۹⃣عَسَلبَند ضدّ سرطان کبد است.
?در درمان سرطان کبد در طبّ سنّتی گویند: برای درمان بیماریهای پیش درآمد سرطان کبد (سوءُ القنیه) و درمان سرطان کبد، مصرف شیر شتر و بول شتر خوب است (مخصوصاً در فصل بهار و فصل تابستان).
✅✍مصرف کدو مسمّی با پوستش، کنگر اُوتی (=اُشترخار= بادآورد)، سبزی شاهتره برای کمک به درمان سرطان کبد مفید است.
توجّه: آبِ زیاد نخورند، آب سرد تگری نخورند، بلکه آب سرد عادی را به مقدار لازم به صورت مکیدنی بخورند.