?شب یلدا، معمولا بسیار سرد میباشد بنابراین از نظر طب سنتی، خوردن یا آشامیدن خنکی جات همچون #هندوانه، #انار ترش، مرکبات مخصوصا با طعم ترش، برگه #هلو و #زردآلو در این شب باید با احتیاط و در مقادیر کم مصرف شود.
?مخصوصا افراد با مزاج سرد باید مراقب باشند که یا اصلا از موارد فوق ?نخورند و یا در صورت میل کردن، از گرمیجات نیز استفاده کنند.
?مصرف متعادل تنقلاتی مانند مغزها (#بادام، #فندق، #بادام_زمینی، #پسته و …)، #نخودچی، #کشمش، #مویز، #انجیر و #توت خشک، تخمهها و … که کم حجم و پرانرژی هستند در فصل زمستان برای کودکان و بزرگسالان مورد توصیه میباشند.
?اینکه چه مادهای با چه مادهای خورده شود هم موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، مثلاً برگه #هلو و یا #زردآلو (که جزء سردیجات میباشند) نباید همراه با #هندوانه خورده شوند و بهتر است همراه آنها از مواد گرمتر استفاده شود استاد دکتر میر غضنفری https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ