??سیب و مغز??
?دکتر غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی?
??از دیدگاه طب سنتی مغز یکی از اعضای رئیسه است یعنی فرد بدون آن امکان حیات ندارد. مغز مبدأ اعصاب و منشأ حس و حرکت است. پس به تقویت و درمان بیماری های آن باید توجه ویژه مبذول داشت. چرا که اختلال در مغز به مثابه ایجاد اختلال در حواس?وحرکات و ادراک استو اختلال در آنها، زندگی را دشوار و بی معنا می کند?
?بزرگان طب سنتی بیان می کنند که خوردن و بوییدن سیب باعث تقویت مغز می شود.اما همانگونه که در قسمت های قبل نیز ذکر شد، سیب باید در حالت کاملا رسیده و شیرین?مصرف شود. زیرا مصرف سیب ترش?، کال و نارس باعث ایجاد فراموشی ( یا سقط جنین و ناباروری منبع معارفی ) می شود.?
?در مقالات طب جدید نیز بیان شده که مداومت در مصرف سیب و آب سیب به علت وجود آنتی اکسیدان از بروز استرس های اکسیداتیو جلوگیری کرده و علاوه بر تقویت?مغز و حافظه، از ایجاد بیماری هایی از قبیل آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند.?
?یکی از ترکیبات مفید و خوشمزه ای که می توان از سیب تهیه نمود ، حلوای سیب است.
??طرز تهیه حلوای سیب??
??سیب شیرین?و رسیده را پوست کنده و خرد کرده و با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا سیب کاملا پخته و له شود. در ظرف دیگری مقداری شکر یا عسل?را با آب و گلاب روی حرارت به قوام بیاورید. سپس سیب پخته و له شده را به شربت?فوق اضافه کرده و آنقدر حرارت دهید تا سفت و منعقد شده و به شکل حلوا در بیاید.
??می توانید در هنگام پخت کمی هل و دارچین نیز به عنوان چاشنی به حلوا اضافه کنید. سپس حلوا را در ظرفی پهن کشیده تا سرد شود و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید.
?منابع: مخزن الادویه، حکیم عقیلی خراسانی و اکسیر اعظم، حکیم محمد اعظم خان هندی
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.skydt.TebeJame&ref=share