غلامرضا کردافشاری مدرس دانشکده طب سنتی درباره ضعف معده و ضعف هضم اظهار داشت: در این بیماری ضعف معده و ضعف هضم باید عادات ناپسند غذایی ترک و آداب صحیح غذا خوردن رعایت شود.
بهگفته وی کسانی که دچار این بیماری هستند، علاوه بر پرهیزات عمومی، از مصرف شنبلیله و کنجد نیز پرهیز کنند که هر دو مضعف معدهاند.
این مدرس دانشکده طب سنتی افزود: مربای به، مربای سیب، مربای زنجبیل، مربای آمله، مربای هلیله، عسل، ماش، بادام، پسته، مویز و کرفس و نعناع و گشنیز در رژیم غذایی بیماران باید قرار گیرد.
کردافشاری اضافه کرد: از گوشتهای مفید برای این بیماران میتوان از گوشت پرندگانی چون جوجه مرغ، دراج، تیهو، کبک و گنجشک که سریعالهضم است و معده را برای هضم دچار اشکال نمیکنند, نام برد.
وی یادآور شد: یکی از غذاهای مفید گوشت جوجه مرغ است که بنابر مزاج فرد با دارچین، زعفران و زیره سبز و سیاه و نیز سماق و آبلیمو و آبانار چاشنیدار شده باشد.
این مدرس دانشکده طب سنتی با بیان اینکه مصرف بیقاعده و بیش از حد عرق نعنا در درمان بیماریهای گوارشی مؤثر نیست و تشدید کننده بیماری هم هست، گفت: مصرف عرق نعنا در بیماریهای گوارشی و بهخصوص نفخ و ریفلاکس باید کم و محدود و مثلاً ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری در ۱ استکان آبجوش همراه با عسل باشد.
http://www.tim.ir/post-945-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6_%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81_%D8%A8%DB%8C%D8%B4%E2%80%8C%D8%A7%D8%B2%D8%AD%D8%AF_%D8%B9%D8%B1%D9%82_%D9%86%D8%B9%D9%86%D8%A7.html