????سوال
استاد معارفی من خانم متاهل ۳۲ ساله با غلبه بلغم هستم دارای زبان با بارسفید و رنگ پوست سفید و گرفتگی مستمر پشتم درکتف و دردپشت سر و خواب آلودگی بسیارزیاد و نفخ و گازشدید شکم با بوی دهان و بوی مشمئزکننده واژن و کیست پلی کیستیک رحمی و ترشحات سفیدرنگ رحمی و دردزانوی پای راست با اب آوردگی هستم و شما داروهای ضد غلبه بلغم و سودا به من دادید و من را ازخوردن لبنیات شامل ماست و پنیر و دوغ و خامه پرهیزداده اید
خوب شما به من بگوبرای جبران کلسیم چه چیزی را درطب سنتی داریم و اصلا آیا این کارشدنی است
??????
پاسخ
مصرف لبنیات بدون مصلحات آنها برای افراد مزاج بلغمی و یا افراد دارای خلط بلغم مضراست و مواد زیر دارای کلسیم بوده و جایگزین مواد لبنی ماست و دوغ خواهند بود
۱- خشکبار( گردو ٬ پسته ٬ فندوق ٬ بادام شیرین و مغز چلغوز) حتی ازهرکدام یک دانه برای هرروز
۲- سوپ استخوان گوسفند بسیارمفیده و لیکن ( گاو و گوساله به هیچ وجه توصیه نمیشه)
۳- مصرف تخمه کدوی تنبل بدون نمک
۴- مصرف گوشتهای قرمز با اندکی سماق
۵- سبوس گندم و سبوس برنج که مورد غفلت واقع شده و میتوانیم درشیشه نمکدان ریخته و درسفره قراربدهیم
۶- سویق گندم
۷- مصرف انواع عسل با نان و یا شربتها
۸- مصرف انجیر خشک روزانه چنددانه
۹- آلوی خشک بالاخص آلوی سیاه
۱۰- مصرف مویز سیاه و کشمش
۱۱- مصرف سبزی پونجه به روش عرق و یا …. که این گیاه ارزشمند جدی مورد غفلت ماایرانی ها میباشد .
۱۲- سبزی شنبلیله درسرسفره بعنوان یکی اززینتهای سفره و یا مصرف عرق و یا چاشنی تغذیه ها
۱۳- مصرف کدوی حلوائی
۱۴- سبزی کاهوذرحدمتعارف
۱۵- مصرف انواع انگورها بالاخص ازنوع فخری
۱۶- شلغم روزی چنددانه
۱۷- انار( آب طبیعی یا رب آن )
۱۸- انواع آلوجات محلی بدون تیزاب
۱۹- گیوی درحدمتعارف
۲۰- انواع خرماجات بالاخص خرماهایی که مواد نگهدارنده نداشته باشند
۲۱- زردآلوی خشک بدون تیزاب
۲۲- پرتقال های آب گیری شمال شهسواری
۲۳- مصرف استخوانهای ریزماهی های دریایی ( منظور ماهی پرورشی نیست )
۲۴- انواع سبزیجات گرم مفیده و لیکن ازمصرف سبزی شاهی پرهیزشود