?طرز تهیه شیر بادام?
?مواد لازم :
مغز بادام خام ?۵۰ گرم
عسل ? ۳قاشق غذاخوری
آب سرد ?۳لیوان
?طرز تهیه:
ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یڪ جوش خوردن،ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ثانیہ صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود.
پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید.
نکته:
⛔️افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند.
خواص:
?این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد.
?الکترولیت های بدن را تنظیم می کند.
?برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است
?باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد.
?برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است.
?در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و میتواند جایگزینی برای مکملهای ڪلسیم غیر ضروری باشد.
? https://telegram.me/joinchat/BgJv-jwUOa46bxEwOo1zCg