?روش تهیه شربت #تمرهندی یا #زرشک
?تمر هندی یا زرشک را چند ساعت خیس کرده بعد دستها را شسته و دستکش یکبار مصرف به دست کرده و آنها را در ظروفی که حالت توری مانند دارند، چنگ بزنند تا لِه و با هم مخلوط شوند. با صاف کردن آن از صافی، عصاره خارج میشود.
?مقداری (حدود یک سوم حجم آن بسته به اندازه تمایل به شیرینی و ترشی) #شکر یا پودر #قند به آن اضافه شود.
?روی حرارت آن را هم بزنند تا کم حجم و غلیظ شود. به این ترتیب مایه شربت به دست میآید.
✅مصرف این شربت در روزهای آخر #زمستان و اول #بهار مفید است. میتوان به این شربت مقداری #خاکشی هم افزود. چون خاکشی تمیزکننده و دفعکننده مواد زائد و خنککننده بدن است و برای #کبد هم بسیار مفید است.
دکتر میر غضنفری???
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ