آخرین مطلب

زعفران شناسی اصل و قلابی بر مبنای طب سنتی

?راه های شناخت زعفران اصل از تقلبی?

?مینو حاجیان – کارشناس اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو :

✅برای تقلب در زعفران از پرچم گیاه گل رنگ و گیاهان مشابه استفاده می‌کنند و آن را با زعفران مخلوط می‌کنند و عده‌ای دیگر از ریشک‌های اطراف ذرت استفاده کرده و آن را با رنگ‌های مصنوعی به رنگ زعفران در می‌آورند.

✅ ریشک ذرت مستقیم است ولی پرچم زعفران انحنا دارد.

✅سرشاخه‌های کلاله زعفران سه‌شاخه و قسمت بالای آن شیپوری بوده که هرچه پایین‌تر می‌آید باریکتر می‌شود.

✅همچنین زعفران دارای مقداری طعم تند است.

✅چنانچه زعفران پودر شده باشد اصالت آن تنها با دستگاه‌های آزمایشگاهی قابل تشخیص هستند.

✅زعفران به‌ویژه بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه‌ای نگهداری شد؛ زیرا با توجه به اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است، در صورت نگهداری نامناسب به‌مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته می‌شود و مرغوبیت آن از دست می‌رود.

http://tn.ai/1259701

?جامعه دانشگاهی طب سنتی ایران?
https://telegram.me/joinchat/BFLrdDwx7ES3SZKEMW7V8w