آخرین مطلب

تغذیه لطیف و لزج و لعابی بر مبنای طب سنتی

?#لطیف:

? موادغذایی که پس از ورود به بدن به آ سانی تحت تاثیرکیفیت قرارگیرد.وبه اجزا ی بسیار ریز تقسیم میشود .مانند تخم مرغ عسلی ،عسل،زعفران،گوشت ماهی تازه.

 ◀️ #لزج:

?یعنی چسبنده

دوا یاغذایی که بالفعل یا بالقوه این ویژگی را داراست،که دراثر حرارت مزاج بی آنکه اجزای آن از هم جدا شوند قابلیت کش آمدن پیدا کنند.

مانند عسل،گل ختمی

در آب هم همین طور است .

 ?#لعابی

?دوایی که براثر خیساندن در آب

اجزایش با رطوبت ترکیب وماده لزجی بسازد.

♦️مثل اسفرزه،به دانه(برای درمان سرفه در آب می اندازند)،ریشه ختمی

@ostadbanihashemi استاد بنی هاشمی