آخرین مطلب

سودا و شناخت غلبه خلط سودا بر مبنای طب سنتی

موضوع: #علل_افزایش_سوداء ۱

 ✅⭕️عللی بر افزایش ?سوداء بر شمرده می شود:

✴️۱⃣?گرمی کبد

✴️۲⃣?ناتوانی طحال

✴️۳⃣❄️سردی انجماد کننده(سردی های ☄مادی و ☄معنوی)

✴️۴⃣دوام احتقان

✴️۵⃣?بیماری زیاد و مداوم که باعث ?سوختگی اخلاط می شود.

اگر?سوداء زیاد شود و در درون⚡️ معده و⚡️ کبد قرار گیرد پیدایش? خون و ? اخلاط صالح تقلیل می یابند و در نتیجه ⭕️خون کم می شود.

البته باید دانسته شود که?گرمی و ❄️سردی همراه علل دیگر دو انگیزه پیدایش ✨اخلاط هستند.

? لکن از گرمی?معتدل ?خون بوجود می آید واز گرمی?زیاد از حد که بسیار ?سوزاننده است ?سوداء حاصل می شود.

?سردی سبب پیدایش ?بلغم و ❄️سردی بیش از حد به دلیل خاصیت انجماد بخشی موجب پیدایش ?سوداء می شود.

?انسانی که دارای چنین مزاجی باشد معمولا?لاغر،?بیمناک و? ترسو و 〰تنگ رگ می باشد و در هنگام? لمس کردن احساس می شود بدن? سرد و ☁️️نرم است.

? @ostadbanihashemi استاد بنی هاشمی

#اخلاط_چهارگانه :خون⚡️بلغم⚡️صفراء⚡️ #سوداء ⚡️

?? #سودا به دوقسمت #طبیعی و #غیر_طبیعی تقسیم می شود⚜⚜

? #سودای_غیر_طبیعی?روند آن بر ته نشین شدن وتبدیل آن به دُرد ?نیست،بلکه بر راه خاکستر شدن وسوختن است:

✅۱⃣?سوداء غیر طبیعی بقایای ?سوختگی و?خاکستر صفراء است و مزه آن ?تلخ است.

✅۲⃣?سوداء غیر طبیعی در حقیقت سودای ناشی از ?سوختن

❄️بلغم است هر گاه بلغم بسیار? لطیف و آبکی باشد خاکستر و رسوب آن به?شورمزگی می زند.

✅۳⃣?سودای غیر طبیعی ناشی از ?سوختن ?خون است و مزه آن ?شور که کمی به?شیرینی می زند.

✅۴⃣?سودای غیر طبیعی خاکستر #سوادی_طبیعی است که اگر ⚡️لطیف باشد خاکستر سوخته اش در? ترش مزگی به? سرکه می ماند این همان سودایی است که اگر روی ☄زمین ریخته شود جوش می خورد واز بوی آن ✨مگس و ✨موجودات نظیر آن گریزان می شوند.

موضوع: #چگونگی_اخلاط_و_انواع_آن

#اخلاط_چهارگانه :خون⚡️بلغم⚡️صفراء⚡️ #سودا ء⚡️

?? #سودا به دوقسمت #طبیعی و #غیر_طبیعی تقسیم می شود⚜⚜

? #سودای_طبیعی ?دُرد و رسوبات وتیرگی خون است ومعمولا مزه آن بین ?شیرین و? تلخ گس احساس می شود.

✅?سوداء پس از آنکه به وسیله #کبد ترشح شد به۲⃣قسمت تقسیم می شود:

۱⃣بخشی از آن همراه ? خون جریان می یابد که دارای ✨ضرورت و ✨منفعت است.??

#ضرورت آن بر این اساس است که اندازه معینی از آن باید برای تغذیه بعضی از اندامها نظیر?‍♂ مو و? استخوان با خون بیامیزد.

#منفعت آن در این است که خون را قوام بخشیده و مانع تحلیل خون می شود.

۲⃣بخش دیگر به سوی ☄طحال می رود و در حقیقت خلطی است که از ?خون بی نیاز است و دارای ?ضرورت و ?منفعت است.??

#ضرورت آن در تمام بدن برای پاکسازی از مواد زائد♻️ است و نیز مایه تغذیه عضو طحال است.

#منفعتش در این است که بعد از عمل هضم بر دهانه معده جمع می شود که دهانه معده را سفت و سخت می گرداند و دوم آنکه به وسیله ترشی خون ☄تحریکاتی به وجود آورده و☄اشتهاء را بر می انگیزاند(میل به پذیرش غذا)

استاد بنی هاشمی ? @ostadbanihashemi