آخرین مطلب

هریسه برنج یا هلیم برنج و روش پخت آن بر مبنای طب سنتی

?روش پخت #هریسه (هلیم) برنج:

? #گوشت بره یا بزغاله یک واحد، #برنج یک واحد

?گوشت را در آب جوشانده و کف آن را گرفته سپس کمی #نمک و چند عدد چوب #دارچین اضافه کرده می گذاریم خوب پخته شود و آبش تمام شود. از طرف دیگر، #برنج را جداگانه با #شیر(حداقل دو تا سه برابر برنج )، خوب می پزیم و سپس، گوشت را ریش ریش ریز کرده در برنج پخته کاملا نرم شده ریخته و می مالیم همراه با کمی له کردن که می تواند با یک ملاقه یا کفگیر چوبی باشد.

?حین این کار، کمی #روغن_حیوانی یا #روغن_بادام خوراکی اضافه می کنیم، تقریبا یکدست که شد، غذای خوشمزه ما آماده است.

استاد دکتر میر غضنفری???

https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ