آخرین مطلب

میوه خوردن و آداب آن بر مبنای طب اسلامی و سنتی

?آداب میوه خوردن از نظر طب اسلامی و طب سنتی ایران :

?میوه راقبل از مصرف بشویید وبهنگام خوردن ،نام خدا را به زبان بیاورید .

?بهنگام دیدن میوه نوبر،خداوند تبارک وتعالی را سپاس بگویید .

?چندنوع میوه را باهم نخورید فقط ازیک نوع میوه دریک وعده میل کنید.

?هرمیوه را درفصلش بخورید ،ازخوردن میوه درفصل غیرخودش اکیدا خودداری کنید.

?برای خوردن سیب،موز،انبه،گوجه سبز وکیوی، از”نمک” ، بعنوان مصلح استفاده کنید

?برای خوردن پرتقال،نارنگی،انار از “گلپر”بعنوان مصلح استفاده کنید .

?برای خوردن آناناس،البالو،ازگیل،زالزالک و زغال اخته از “عسل”بعنوان مصلح استفاده کنید

?ازخوردن میوهای کال و نارس مانند چغاله بادام یاسیب نارس ویاهرمیوه دیگری اکیدا خودداری کنید .

?ازخوردن انگور بعد از سیرابی شیردان اکیدا خودداری کنید چون باعث دردشدید معده میشود .

?ازخوردن همزمان خربزه وعسل اکیدا خودداری کنید،مصرف همزمان هندوانه باپیاز وماست نیز باعث دل درد شدید میشود.

?ازخوردن انجیر بهنگام سیری ویا بهنگام شب خودداری کنید .

?خوردن میوه” به” بهنگام ناشتا بسیارزیانبخش است انجیر راناشتا و “به”رابهنگام سیری میل کنید .

?ازخوردن آب یا چای بلافاصله بعد ازخوردن میوه خودداری کنید، چون باعث ضعف قوای هاضمه میشود.

?افرادیکه زخم معده یا زخم اثنی عشر دارند، ازخوردن میوه به شکل خام پرهیز میکنند بهتراست میوه را آب پز یا بخارپز میل نمایند.

?بهتراست برای هضم بهتر بعضی از میوه ها مانند “میوه به” ، بصورت مربا و یاکمپوت مصرف کنیم .

?تدوین:دکترحمزه سام دلیری عضوانجمن علمی طب سنتی ایران