موادغذایی مفید برای کاهش کبد چرب از منظر طب سنتی
بهگفته وی کم خوردن و کم نوشیدن, استفاده از ادویههای خوشبو مانند دارچین، زعفران، میخک، مصطکی و…, استفاده از غذاهای سریع الهضم مانند زرده تخممرغ بسیار مفید است.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: استفاده از میوههایی مانند “به” و انار شیرین اما در حد بسیار کم بسیار مفید است، همچنین انجیر و زردک (هویج ایرانی)، فندق و مویز، بادام، پسته و چلغوزه نیز برای رفع کبد چرب مفید است.
نجاتبخش در “قواعد تغذیه در بیماریها بر اساس مبانی طب ایرانی” بیان داشت: استفاده از ادویههایی چون سیر، خردل، تره و… در حد اعتدال و استفاده از شیر شتر نیز برای رفع کبد چرب مفید است.
حفظ سلامت کبد
همچنین نانهایی که خمیرشان بهخوبی رسیده باشد، برای کبد مفید و نانهایی که در گرفتن سبوس آنها بسیار مبالغه کرده باشند برای کبد مضر هستند و استفاده از مویز، انجیر، فندق، پسته و بادام برای کبد مفید است و باید از گوشتهای غلیظ مانند گوشت گاو، گوساله و شتر کمتر استفاده شود.
http://itma.ir/post/206