?طرز تهیه #کله_جوش
◀مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند.
پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد.
?? بعد هم دستامونو میشوریم بعد بانام یادخدا باروش اصول تغذیه شروع به خوردنش میکنیم?☺?امیدوارم مورد استفاده همگان قراربگیرد وهمیه خانوم هایه کدبانو ?هنرشونو توپخت غذاهایه سالم نشون بدن
?#فواید_کله_جوش
♻️حرارت درونی را افزایش می دهد
♻️برای کمبود کلسیم و فسفر بدن واستخوان بندی بدن مناسب است.
♻️وطبیعت آن گرم می باشد?
♻️شیخ یاسین سفارش می کند برا افرادسردمزاج بسیارخوب است مخصوصا اگرپوکی استخوان هم دارند.وبرایه افرادیکه سردیه اندام دارن سردیه مثانه کلیه و معده وغیره…. وافرادگرمایی وصفراوی یامصرف نکنند یاباتدابیر مصرف شود?
https://telegram.me/joinchat/BReSSTwJztIOUOdB5lBzyA
eslamteb.com