خواص داروئی:
تمبر هندی از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .
۱)خوردن تمب هندی باعث پائین آمدن تب می شود .
۲) به هضم غذا کمک می کند .
۳)تمبر هندی خنک کننده بدن است .
۴)برای رفع تشنگی مفید است .
۵)دل بهم خوردگی و تهوع را برطرف می کند .
۶)پوست تمبر هندی قابض و رفع کننده اسهال است .
۷)پوست تمبر هندی قابض ور فع کننده اسهال است .
۸)بهترین طریقه استفاده از تمبر هندی این است که این ماده را درآب خیس کنید و سپس آنرا صاف کرده و با نبات بخورید .
۹)دم کرده تمبر هندی نیز اثر ملین درد . برای تهیه دم کرده یک قاشق غذا خوری تمبر هندی را با نیم لیتر آب جوش مخلوط کرده و به مدت یک ساعت بگذارید بماند سپس این دم کرده را در طول روز مصرف کنید .
۱۰)تمبر هندی را بپزید و ضماد از آن درست کنید . این ضماد را روی ورم و قسمتهای دردناک بدن بگذارید .
طرز استفاده:
به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید
مضرات :
تمبر هندی برای ریه و طحال خوب نیست و در اشخاصی که ریه و طحال ضعیف دارند ممکن است تولید اشکال کند . اینگونه اشخاص بهتر است که تمبر هندی را با کتیرا و یا خشخاش بخورند .
@bohgy ? @bohgy ? @bohgy ?