آخرین مطلب

تشنگی و عطش و میوه و سبزیجاتی که با آنها بر مبنای طب سنتی مقابله میکنند

این خوراکی ها بدن را در برابر تشنگی مقاوم می کنند:

?پرتقال: علاوه بر آن که سرشار از آب است و به رطوبت بدن کمک می کند؛ احساس خستگی و استرس را نیز از شما دور خواهد کرد.

?خیار: حدود ۹۶٫۵% از وزن خیار را آب تشکیل می دهد.

?کاهو: ۹۵٫۶% از وزن کاهو را نیز آب تشکیل می دهد.

?کرفس: ۹۵٫۵% از وزن آن را آب تشکیل می دهد از این رو به رطوبت بدن کمک و احساس گرسنگی را محدود می کند.

?گوجه فرنگی: از سبزی هایی است که حتما باید به بشقاب سالاد اضافه شود و حدود ۹۴٫۵% از وزن آن را آب تشکیل می دهد.

?فلفل سبز: ۹۳٫۳% آن را آب تشکیل می دهد.

☘گل کلم: ۹۲٫۱% وزن آن را آب تشکیل می دهد.

?طالبی: حاوی ۹۰٫۲% آب است.

?اسفناج: ۹۱٫۴% آن آب است.

?توت فرهنگی: ۹۱% وزن آن را آب تشکیل می دهد.

?کلم بروکلی: ۹۰٫۷% وزن آن آب است.

?گریپ فروت: ۹۰٫۵% وزن آن آب است. البته بیماران باید این میوه را بعد از مشورت با پزشک مصرف کنند چون با بسیاری از داروها واکنش نشان می دهد.

?هندوانه: ۹۱٫۵% وزن آن آب است.

@hakim_tehrani