فقر آهن را با کنجد درمان کنید!
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻭ ﻣﯿﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﺍﻥ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺳﺎﻋﺖ ﻫﺎﯼ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺭﺍﺗﺎﻣﯿﻦ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼ ﻫﻢ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﮕﺬﺍﺭﺩ.
ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺍﯾﺴﮑﺎﻧﯿﻮﺯ : ﻣﻮﺍﺩ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩﻣﻐﺬﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺩﺭﺭﮊﯾﻢ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺧﻮﺩ، ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﻢ ﺑﺪﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺿﻌﻒ ﻫﺎ ﻭ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﻭﺍﮐﺴﯿﻨﻪ ﮐﻨﯿﻢ . ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﻫﺎﯼ ﺷﺮﻗﯽ ﺑﻪ ﻣﺪﺩ ﻃﺐ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻭ ﺭﻭﺍﺝ ﺁﻥ ﻣﺮﺳﻮﻡ ﺍﺳﺖ .
ﺍﻣﺎ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺍﺛﺮ ﻧﺎﺁﮔﺎﻫﯽ ﻭ ﻋﺪﻡ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩﻣﻐﺬﯼ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺗﺎﺛﯿﺮﻣﺨﺮﺑﯽ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬﺍﺭﯼ ﺁﻥ ﻫﻢ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩﺷﯿﻤﺎﯾﯽ ﻭ ﺩﺍﺭﻭﻫﺎﯾﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﺑﻬﺮﻩ ﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺩﺍﺭﻭﻫﺎ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﻧﯿﺎﺯﺑﺪﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ.
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺭﻭﻏﻨﯽ، ﮐﻨﺠﺪ ﺍﺳﺖ؛ ﮐﻨﺠﺪﺍﺭﺯﺵ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﻣﻨﺒﻊ ﺳﺮﺷﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﭘﺮوتئین ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻧﻪ ﻣﻨﺒﻊ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺁﻫﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﮏ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺭﻓﻊ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ .
ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻧﻪ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮐﻢﺧﻮﻧﯽ ﻓﻘﺮ ﺁﻫﻦ ﻣﺒﺘﻼ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﺆﺛﺮ ﺍﺳﺖ .
ﺩﺍﻧﻪ ﮐﻨﺠﺪﺩﺍﺭﺍﯼ ۲۰ ﺗﺎ ۲۵ ﺩﺭﺻﺪ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ، ۵۰ ﺩﺭﺻﺪ ﭼﺮﺑﯽ ﻭﺑﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﻣﺴﺎﻭﯼ ﺍﺳﯿﺪﻟﯿﻨﻮﻟﺌﯿﮏ ﻭ ﺍﻭﻟﺌﯿﮏ ﺍﺳﺖ .
ﮐﻨﺠﺪ ﺍﺯ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻔﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺬﺏ ﺁﻫﻦ، ﺭﻭﯼ ﻭﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﯽﺁﯾﺪ . ﮐﻨﺠﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺄﻣﯿﻦ ﮐﻠﺴﯿﻢ، ﺭﻭﯼ ﻭ ﺁﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻣﻬﻢ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﯽﺁﯾﺪﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻨﺪ .
ﻣﺼﺮﻑ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﮐﻨﺠﺪ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﯾﮏ ﻭﺍﺣﺪﭼﺮﺑﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ۴۵ ﮐﯿﻠﻮﮐﺎﻟﺮﯼ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺩﺍﺭﺩ .
ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﮐﻨﺠﺪ ﻣﻮﺟﺐ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮﻥ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﺑﺪ ﺧﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽﺩﻫﺪ . ﭘﺲ ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﺩﻩ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻭ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺁﺳﻮﺩﻩ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮﻥ ﺑﺎﻻ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﻬﺮﻩ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ .
ﮐﻨﺠﺪ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮﺍﯾﻦ، ﻣﻨﺒﻊ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺲﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺩﺭﺩﻫﺎﯼ ﺁﺗﺮﯾﺖ ﺭﻭﻣﺎﺗﻮﺋﯿﺪﺍﺳﺖ . ﻣﻨﺒﻊ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﮐﻪﺑﺮﺍﯼ ﮐﺎﻫﺶ ﺧﻮﻥ ﺩﺭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺎﺷﺪ .
ﻧﮑﺘﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﺠﺪ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﺎﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﻫﺎﻥ ﺟﻮﯾﺪﻩ ﻧﺸﻮﺩ ﻭ ﯾﺎ ﺩﺍﻧﻪ ﺁﻥ ﺑﻄﻮﺭﺁﺳﯿﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﺸﻮﺩ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻐﺬﯼ ﺁﻥ ﺟﺬﺏﺧﻮﻥ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ . ﭘﺲ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﺠﺪ ﺣﺘﻤﺎﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺠﻮﯾﺪ
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻭ ﻣﯿﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﺍﻥ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺳﺎﻋﺖ ﻫﺎﯼ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺭﺍﺗﺎﻣﯿﻦ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼ ﻫﻢ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺜﺒﺖﺑﮕﺬﺍﺭﺩ
Telegram.me/hakim_tehrani
@hakim_tehrani