آخرین مطلب

تخمدان و تقویت رحم با نگاهی به طب سنتی چیست

#طب_المعصومین علیهم السلام

?|درمان #تخمدان_ضعیف / درمان #تخمک_ضعیف / درمان طول #عمرکوتاه_تخمک:

۱٫ هر روز ۷ برگ کاسنی یا یک قاشق مربّاخوری پودرکاسنی یا یک استکان عرق طبیعی کاسنی بخورد.

۲٫ مخلوطِ پودرِ ریشۀ گیاهِ ثَعلَب + زعفران + مُشکِ نافِ آهو، به مقدار یک نخود قبل از جماع در مهبل قرار دهد. (توجّه: بایستی دانست که مُشک تقلبی در بازار بسیار زیاد است؛ لذا این مورد را مصرف نکنید).

۳٫ باقلاّی هندیِ سائیده شده را با شیر انسان (شیرِ زنِ بچّه شیرده) مخلوط کندو قبل از جماع، بمقدار یک‌قاشق‌چایخوری در مهبل قراردهد (توجّه: بایستی در انجام اینمورد بهداشت را کاملا رعایت کرد، در غیر اینصورت، شخص مبتلا به عفونت رحمی میشود).

۴٫ کاهو بدون سُس و سبزی تره (همراه با ناهار)

۵٫ کرفس و تره فرنگی (همراه با شام)

۶٫ از مخلوط شیرۀ خرما و شیرۀ انگور و مغز گردو، زنِ نازایِ کم‌خون، هر صبح ناشتا یک قاشق غذا خوری بخورد.

۷٫ مصرف شیرۀ چغندر باروری را أفزایش می‌دهد (هر هشت ساعت، یک قاشق غذاخوری مصرف شود).

۸٫خوردن کاهو (بدون سُس) به همراه ناهار و شام، باعث آمادگی رحم برای باروری می‌شود.

۹٫ هر ماه در دوران قاعدگی، مربّای میوۀ آمله را هر روز بخورد.

۱۰٫اگر زن عقیم بعد از پاک شدن از حیض، ساییده شدۀ آبنوس را به مدت هفت روز، روزی یک قاشق چای‌خوری با آب و عسل بخورد و بعد از آن جماع کند به إذن خدا حامله می‌گردد.

۱۱٫اگر زن هر روز یک عدد انار تُرش بخورد، خون و سایر مایعات بدنش قلیایی می‌شود و کروموزوم‌های پسرزا باقی می‌مانند؛ لذا احتمال پسردار شدن در او بالا می‌رود.

۱۲٫ قرص شیمیایی کِلومیفِن (با تجویز پزشک مصرف شود).

۱۳٫ اگر خانمی چاق است (مثلا ۲۰ کیلو اضافه وزن دارد) و همچنین دیابت (بیماری قند) نیز دارد بایستی قرص شیمیائی مِتفُورمِین بخورد (با تجویز پزشک مصرف شود).

http://tebolmasoomin.blogfa.com/post/57

☑️عضویت در کانال: ?https://telegram.me/joinchat/BstdDjxtpAwsUvpv1xUSbQ

تقویت تخمدان و تخمک

🔸جوانه ی گندم (هر روز یک قاشق غذا خوری + شیر گرم محلی) در صبحانه
🔹زنان (عرق یونجه + خارخاسک + رازیانه)
🔸داخل چای حتما دارچین + زنجفیل اضافه کن
🔹با غذا حتما سبزی نعناع و تره مصرف شود .
🔸روزانه یک هویج
🔹حتما به عنوان یک میان وعده (نخود + لوبیا + باقالی) پخته شود
🔸سبزی کرفس
🔹کنجد + عسل + شیره ی انگور به عنوان صبحانه
🔸خردل حتما در خورشتها اضافه شود
🔹مصرف گلاب باید به کمترین مقدار برسه
🔸خوردن دو لیوان خاکشیر در روز
🔹هنگام طبخ غذا حتما از فلفل استفاده کن
🔸دو مشت انجیر را به مدت سه الی چهار شبانه روز در آب بخیسانید، تا آب قوت انجیر را بگیرد. آب آن را صاف کرده با عسل و دارچین و زنجفیل قوام آورید. تا به صورت شربت در آید. از این شربت در طول روز مصرف کنید.
🔹فندوق، پسته، بادام حتما به عنوان تنقلات
🔸چای با خرما

🌿 @TebbolAeme 🌿