آخرین مطلب

نبات و مضرات آن برای کبد و گوارش با نگاهی به طب سنتی

بررسی نبات ?⭕️

❎به نظر شما آیا نبات همان مضرات شکرصنعتی را دارد⁉️?

?بررسی نبات و شکر صنعتی?

?✍لازم است بدانید که؛در روند ساخت شکر سفید، ریشه چغندر یا چغندر و نی شکر با آب پخته می شود.

❌اکسید کلسیم به آن اضافه و با درجۀ حرارت زیاد ۳۸۰ درجه می جوشد?

??در این حالت آلبومینها، مینرالها و ویتامین ها به کلی از بین می روند⁉️

??در ادامه با تغییرات آلکالبین و حرارت زیاد و با اضافه کردن اسیدکربنیک- بی اکسید سولفوریک و کربنات کلسیم ترکیب می شود و برای تصفیه احتیاج به اسیدکربنیک، اسیدسولفوریک و موارد شیمیائی دیگر دارد.

??که درنهایت ماده ای بی خاصیت و سفید رنگ وشیرین مزه میماند که در طول تصفیه تمام خواص خود را از دست داده و در طول فرآیند، مملو از مواد شیمیایی سمی شده است.?

⛔️و اما نبات امروزی…‼️⛔️?

?✍بدانید که؛نبات اگر از شکر سرخ باشد، مورد تایید است✅

?ومزاج آن نسبت به شکر گرم تر است و خاصیت درمانی دارد.?

??اما نبات های امروزیِ موجود دربازار از شکری ساخته شده که جزو مضرترین خوراکی هاست‼️⛔️

❌شکری که در فرآیند تصفیه خواص خود را از دست داده و حامل مواد شیمیایی مضر است.

✅?ولی به دلیل گرم تر بودن می توان گفت کمی از قند و شکر بهتر است.?

?آیا میدانستید با خوراندن نبات به نوزاد?علاوه بر مضرات جدی نبات?

❌آسیب جبران ناپذیر به کبد و دستگاه گوارش او میزنید?⁉️

telegram.me/joinchat/CjnRmTvyORgyVu1lZ_1sNQ