بررسی نبات ?⭕️
❎به نظر شما آیا نبات همان مضرات شکرصنعتی را دارد⁉️?
?بررسی نبات و شکر صنعتی?
?✍لازم است بدانید که؛در روند ساخت شکر سفید، ریشه چغندر یا چغندر و نی شکر با آب پخته می شود.
❌اکسید کلسیم به آن اضافه و با درجۀ حرارت زیاد ۳۸۰ درجه می جوشد?
??در این حالت آلبومینها، مینرالها و ویتامین ها به کلی از بین می روند⁉️
??در ادامه با تغییرات آلکالبین و حرارت زیاد و با اضافه کردن اسیدکربنیک- بی اکسید سولفوریک و کربنات کلسیم ترکیب می شود و برای تصفیه احتیاج به اسیدکربنیک، اسیدسولفوریک و موارد شیمیائی دیگر دارد.
??که درنهایت ماده ای بی خاصیت و سفید رنگ وشیرین مزه میماند که در طول تصفیه تمام خواص خود را از دست داده و در طول فرآیند، مملو از مواد شیمیایی سمی شده است.?
⛔️و اما نبات امروزی…‼️⛔️?
?✍بدانید که؛نبات اگر از شکر سرخ باشد، مورد تایید است✅
?ومزاج آن نسبت به شکر گرم تر است و خاصیت درمانی دارد.?
??اما نبات های امروزیِ موجود دربازار از شکری ساخته شده که جزو مضرترین خوراکی هاست‼️⛔️
❌شکری که در فرآیند تصفیه خواص خود را از دست داده و حامل مواد شیمیایی مضر است.
✅?ولی به دلیل گرم تر بودن می توان گفت کمی از قند و شکر بهتر است.?
?آیا میدانستید با خوراندن نبات به نوزاد?علاوه بر مضرات جدی نبات?
❌آسیب جبران ناپذیر به کبد و دستگاه گوارش او میزنید?⁉️
telegram.me/joinchat/CjnRmTvyORgyVu1lZ_1sNQ