آخرین مطلب

ته دیگ ها و سرطان زایی آن با نگاهی به طب سنتی چیست

???? بسته سلامت فارس ?

 ته‌دیگ‌هایی که سرطان‌زا هستند

?سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا موجب آزاد شدن عوامل خطرناکی در ترکیبات قندی و پروتئینی می‌شود.

?بدن باید فعل و انفعالات زیادی را به کبد تحمیل کند تا این مواد از بدن دفع شود.

?وقتی به مواد غذایی که دارای ترکیبات قندی و پروتئینی هستند، دمای بسیار بالا داده می‌شود، منجر به تغییرات مخاطره آمیزی در این مواد می‌شود.

?در واقع ترکیبات پروتئینی و قندی در اثر واکنش‌هایی مانند واکنش های میلارد یا پیرولیز در دمای بالا مانند سرخ کردن‌های بسیار شدید، عوامل خطرناکی مانند آکریل آمیدها ایجاد می‌کنند که سرطان‌زا است.

@Farsna