آخرین مطلب

آش گندم برای تقویت قدرت مقابله با بیماری سرماخوردگی ، آنفلوانزا و کرونا

آش گندم برای تقویت قدرت مقابله با بیماری سرماخوردگی ، آنفلوانزا و کرونا
۱- آب پنج لیوان
۲-بلغور گندم یک فنجان
۳-هویج یک عدد
۴-پیاز کوچک یک عدد
۵- جعفری و شوید تازه هر کدام ۳ قاشق غذاخوری خرد شده (در بیست دقیقه آخر پخت اضافه شود)
۶- نمک و زردچوبه
۷- ۲۵ گرم کره حیوانی
۸-لیمو عمانی ( در صورت تمایل یک چهارم)
اگر بیمار کم اشتهاست همین سوپ را میل کند و الا همراه سه وعده غذا یک کاسه سوپ خوری میل شود.
این مقدار سوپ برای ۴ نفر می باشد

بیماران در شروع بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا، بیماران بستری کرونایی و در دوره نقاهت از این سوپ تا بهبود علائم استفاده کنند.

دو غذای بسیار مفید در ایام همه‌گیری عفونتهای تنفسی:
1) سوپی که داخل آن بیشتر سبزیجاتی مثل پیاز، اسفناج، گشنیز و جعفری و کمی گزنه و حبوبات و غلاتی مثل ماش و عدس و بلغور جو و برنج باشه، داخل این سوپ هویج یا زردک یا شلغم و یا کدو حلوایی می شه اضافه کرد. این سوپ رو با آلو بخارا یا لیمو عمانی یا زرشک یا کمی آب لیمو و نارنج مزه دار کنید. می توانید به این سوپ بال و کتف پوست‌کنده‌ی مرغ اضافه کنید

2) نخوداب : به صورت نخود ( که حدود ۶ ساعت خیس خورده) همراه پیاز و کمی مرزه و زیره و شوید کاملا پخته بشه که آب آن کم شده و لعاب بیاندازد داخل این غذا میشه گوشت اضافه کرد و یا بدون گوشت پخته بشه. توجه داشته باشید این غذا بسیار مفید برای تقویت ریه و ضعف جسمانی هست.
http://doctorpourhoseini.ir
🌹دکتر مژده پورحسینی متخصص طب ستتی درقم