آخرین مطلب

معده ، گازهای بدن و نفخ شکم را با نگاهی به طب سنتی مدیریت کنیم

= مخلوط عرق های زنیان با مزاج گرم و خشک + رازیانه با مزاج گرم و تر+ انیسون با مزاج گرم و خشک + زیره با مزاج گرم و خشک ، با هم مخلوط شود و بعد از غذا بین نصف استکان و یا یک استکان میل شود .فقط روزهای اولیه فقط نصف استکان میل شود البته برای سرد مزاج ها بهترین داروست و لیکن برای گرم مزاجها بایستی با احتیاط مصرف شود .

 ۲= تغذیه های پرخطر : غلات کارخانه ای + مواد گوشتی فریزری و بنجل + لبنیات کارخانه ای + نمک و کافئینی ها + فست فودها به معنی گسترده آن + نان بربری + آب های خیلی جوش و یا سرد و بستنی + ماست با آبلیمو + سسها + هلیم بادمجان + ماکارونی و…

 ۳= اخلاط غلیظ خوردن : سیر و ادویه جات فراوان خوردن + ترشیجات فراوان خوردن + خرمای زیاد + خشکبار زیاد + گوشت گاو و گوساله + گوشت شتر و بوقلمون و یا شتر مرغ فراوان خوردن + کشک + تخم مرغ + مجامعت طولانی و پی در پی + ایستاده در شب آب نوشیدن + پشت غذا آب خوردن + شکم پر و خالی استحمام و مجامعت + نخود آب + گوشت زیاد خوردن + انگور زیاد + انجیر زیاد + گلابی زیاد + زردآلو و قیسی زیاد + خیار زیاد

 ۴= رفع کننده بادهای غلیظ و سمی : بنا بر سنت معصومین علیه السلام اول و آخر غذا نمک اندکی خوردن + مصرف سبزی امام علی علیه السلام سبزی ریحان بالاخص که دمنوش آن درست شود+ امام صادق علیه السلام فرمودند : برای دفع بادهای بدن بعد از نماز صبح و مغرب هفت مرتبه چنین بگوید : بسم الله الرحمن الرحیم و لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم+ عرق زنجبیل رقیق شده + مویز سیاه شانی بدون هسته + فلفل سبز +دود اسفند با کندر + نان سیاهدانه + ترب و برگ آن + خوردن لوبیا+ کندر مکیدن به اندازه یک گندم + عرق کاکوتی مخصوص آذری ها در دوغ + مالیدن آرام و مستمر روغن بادام شیرین بالاخص روغن بادام تلخ از فم المعده تا ناف و پهلوها که برای مزاج سردی ها و سفید پوستان عالیست + سبزی شوید + دمنوش رقیق هل + دمنوش رقیق دارچین +  اول و آخر غذا نمک میل کردن + بجای رب گوجه فرنگی از زردچوبه استفاده زیادی شود تا عضلات در سرتاسر بدن گرفته نشود و سرطان رفع شود و بدبوئی در دهان و عرق زیر بغل شکل نگیرد + + در وسط غذا سکوت و تماشا نکردن به تلویزیون + تماشا به غذای خودت کردن در حین تغذیه خوری + سنت پیامبر ص حتما” عسلاب خوردن ( برای مزاج گرمها با اندکی لیموترش )