مرغ محلی بصورت عسلی + سیب درختی قرمز و یا سفید در فصل خودش + مسواک زدن بالاخص با چوب های خلالی سرزمین حجاز + عرق کاسنی روزی نیم استکان + عرق رازیانه نصف استکان ( خانمها در ایام پریود ممنوع هستند و آقایان در مصرف رازیانه تند روی نکنند چون کاهش نیروی جنسی را برای آنها به همراه دارد ) + خورشت کرفس و یا عرق کرفس + سبزی ریحان با تغذیه + نان گندم + نخود آب پز + انواع هل ها همراه با دمنوشها + فلفل سیاه حداکثر روزی دو گرم + سبزی گشنیژ و یا آش گشنیژ ( مصرف زیاد این سبزی بالاخص تخم آن در کاهش حافظه موثر است و لیکن ما اصرار بر مصرف این سبزی به عنوان دارو اصرار داریم ) + دمنوش زنجبیل حداکثر دو گرم ( زیاده روی باعث فعال شدن زیاد قاعدگی و خونریزی در زنان میشود و برای گرم مزاجان مصارف غیر متعارف بشدت مضر است ) + قدومه نصف قاشق چایخوری در یک لیوان آب جوش + زیتون و روغن زیتون + خربزه ( ناشتا خوری باعث قلنج و سکته هم میشود ) + توت سیاه و یا شربت شیره توت + خاکشیر دمکرده ( که کاهنده چربی کبد و پاکسازی روده از اخلاط کثیف است ) + خردل سفید روزی فقط یک گرم ( سس های خردل کارخانه ای مورد تایید ما نیستند ) + شربت گلاب با بید مشک و اندکی عسل ( تغذیه میهمان نوازی قدیمی ها ) +ترشک + ترب + تربچه با ساقه آن + مغز گردو با پنیر ( امام صادق علیه السلام فرمودند نان پنیر و گردو را شب هنگام مصرف کنید ،، محتمل است این امر در پاکسازی کبد موثر بوده و نیروی جنسی را تقویت می کند ) + نارنج + آویش در آش جات فقط دو گرم ( امام علی علیه السلام فرمودند آویش همانند حوله در روده پرز ایجاد می کند + بالعکس نوشابه های گازدار رنگی پرز روده ها را می کند و یبوست ایجاد می کند ) + سرکه انگور ( باعث کشته شدن انگلها و رفع کم خونی میشود ) + بابونه و دمنوش آن ( که در طب سنتی از آن به عنوان داروخانه دوم یاد میشود و برای گرفتگی حلق و حساسیتها ی حنجره بسیار موثر است ) + سبزی مرزه ( در خواص سبزیجات توضیح داده ام ) + کشمش ها بالاخص کشمش سبز بدون تیزاب + شلغم + دارچین ( تغذیه دمنوش مردمان قدیمی در مناطق سردسیر بوده ) + سنبل الطیب + گلپر ( مصرف زیاد برای زنان حامله منجر به سقط جنین است ) + شاهتره روزی دو گرم یا در آش + غوره و آبغوره ( برای سرد مزاچان مضر است ) نعنا و عرق آن در آش و دوغ و ماست + زالزالک + پودر لیمو عمانی روی تمام تغذیه ها فقط نصف قاشق چایخوری ( برای گرم مزاجان معجزه گر است + دوغ و ماست با پودر زنیان و یا نعنا و یا آویشن + عرق شیرین بیان + ترشی جات خانگی + اسفرزه ( داروی ویژه برای کبد چرب ) حداکثر نصف قاشق چایخوری در یک لیوان آبجوش ناشتا + عسلاب با آب ولرم + تخم شربتی + پیاز + نمک + عرق بومادران + شیرینی جات خانگی مثل توت و مویز و خرما