ـ❇️عدسی یا طفشیل، از غذاهای قدیمی است که با عدس پوست کنده و سرکه پخته میشود.
🔸این غذا برای رفع تب و حرارت مناسب است.
🔹برای بیماریها و مشکلات عصبی مضر است.
🔸خونریزی دوره قاعدگی را کم می کند.
🔹میل جنسی را نیز کم می کند.
✅افرادی که دچار کهیر میشوند، میتوانند از این غذا بیشتر استفاده کنند.
❌مصرف روزانه بیشتر از دو هفته از این غذا توصیه نمیشود، چون عدس سودا تولید می کند و میتواند سبب مشکلاتی در بدن شود.
.
✔️بهتربن نوع پخت عدسی:
🔸در پخت عدسی، بهتر است جو هم کنار عدس باشد و همراه آن پخته شود.
🔹بهتر است در عدسی روغن کنجد یا روغن گاو و روغن بادام هم ریخته شود.
🔸در کتاب مخزن الادویه، مصلح عدسی،شیرینی معرفی شده است.
♦️لطفا انتشار بدهید
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
/////////////////////////////////////////
✴️ عدس ⁉️آیا میدانید
🟢 جرم عدس، سردی بخش و قابض است و برعکس، اگر با پوست در آب پخته شود؛ خاصیت تلیین پیدا می کند.
❌ زیاد خوردن عدس برای مبتلایان به غلبه سودا خوب نیست و باعث میشود غلظت خون افزایش یابد.
📚منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
عدس
سودا
@mahdyarteb
https://eitaa.com/mahdyarteb
📚کانال دکتر غلامرضا کریمی طب سنتی دراصفهان
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی